aysegul222 Kizlar benim kızım 1 hafta sonra 12 aylık olcak tutunup kalkmıyor yattığı yerdende oturur pozisyona geçmiyor tütün diyorum ellerimi uzatiyorum tutmuyor sizce neden cevap verin lütfen
surprizbebe aysegul222 emekliyor mu? Emeklemeye başlayınca kendi kendine oturma da gelişiyor. 11 aylık emekledi 14,5 aylık yürüdü kızım işte 1 haftadır yürüyor. Gecikebilir yani
TalentedMom aysegul222 her bebeğin gelişimi farklıdır mutlaka zamanla onu da yapacaktır siz destek olun
melisati aysegul222 bizim de neredeyse aynı olaylar olmuştu sonra 15 aylıkken yürümeye başladı ben geç diye düşündüm ama vakti o zamanmış demek ki oğlum daha iyi bilir 😌
aysegul222 surprizbebe hayır yok işte o yüzden çok endişe ediyorum kanepeden koltukdan tutunup sıralamiyor
aysegul222 melisati anladım yani aynı benim anlatigim durumlar gibi mi çok endişe ediyorum pazartesi doktora götüreceğim icim rahat etsin diye
melisati aysegul222 tabii içiniz rahat etsin götürün doktora ama aynıydı benim bebeğim de sürünmesi de yaşında oldu herşeyi geç yaptı şuan 17 aylık koşuyo bile 2 ay oluyor yürüyeli tüm dert ettiklerime bakıyorum gereksiz kuruntuymuş
aysegul222 melisati anladım peki siz ayakta felan durdurmaya destek oldunuzmu siz durdurdunuz mu ayakta
melisati aysegul222 yani yapmadığım kalmadı inanın bende eşimde ama yok o ne zaman istediyse o zaman yürüdü zorlamayla olmuyor
aysegul222 Doktora gittim kan tahlili istedi sonuçlar güzel çıktı 2 3 aya yürurde kosarda dedi inşallah