tugba2436 Merhaba kızlar bebeğim 3070 gram 48 cm doğdu 4 aylık olduk bugün kontrolde 6100 gram 60 cm çıktı bana kilosu boyu düşük geldi sizinkiler nasıl sizce düşük mü sadece anne sütü alıyor galiba sütüm yetmiyor biberonda almıyor 😔
tugcesenturkk 3150 kg 51 cm doğdu 4 aylık 8250 kg 72 cm anne sütü veriyorum bende boyda biraz genetikte önemli birde kıza ve erkeğe göre değişiyor kilo
tugcesenturkk tugba2436 benim hamilelikte iştahım kapandı ve hala açılmadı adam akıllı yemiyorum ama bol bol su içiyorum ve sağım yapıyorum
tugba2436 tugcesenturkk yaaa gerçekten mi ben sütüm olsun kaliteli olsun diye neler yemiyorum galiba bu süt işi şans adam akıllı yemiyorum demenize rağmen sütünüz var ve demek ki kaliteli bebeğiniz güzel kilo alıyor maşallah
tugcesenturkk tugba2436 biraz öyle ya birde sütüm olsun diye stres yapmayın düzenli sağım yapın yine yiyin ama stres yaparsanız hiç olmaz
Deletedmom_789 Benim kızım 2830 gr 49 cm doğdu şuan 3 aylık kilosu 5050 gr boyu da 59 cm doktor minyon olacak kendi içinde gelişimi güzel dedi. O yüzden başka çocuklarla kıyaslamayın bence gelişimi iyiyse