Ftsshknn Bayanlar kızım sebze tadımını bitirdik çorba yapıyrm ama pek yemıyo ne yapmalıyım normalde iştahlı yemek yemeyi çok seviyor aiz ne yapıyorsunız bu durumda
MHMA Ftsshknn Tam buğday unu koyuyorum genelde çorbalara, sarımsak soğan türü aromatik şeyler eklerseniz daha çok seviyorlar bence.
Bahar1425 Ftsshknn hergun az az ver öncesinde su ver çok az ben öyle yapıyorum. Bugün sebze çorbası yaptım yedi.
aselafra bende kızıma pirinc unu aldimda su ilemi pisirmem gerekki acabaa bilgimde yok 5.ci ayina girecek bu arada emmiyor sedece mama veriyordum dokdorumuz ek didaya gecis yapdirdi bize
Ftsshknn aselafra evet su ile pişirceksnz ama sade oldugu ıcın oek yemıyolr ıstege gore muz elma armut koyablrsnz
Bahar1425 aselafra su ile yap bi tatlı kaşığına 100 ml su içine 2 tane bebe bisküvisi koy yada pekmezle meyve ile tatlandır yedir canım.
Bahar1425 aselafra Ülker’in bebe olanı var ya ondan alıyorum şimdilik ama eşya taşıyacağım için kendim yapamıyorum yeni eve geçince kendim yapacağım.
Bahar1425 aselafra 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 ç.b. Tam buğday unu 2 yk. Pirinç unu 2 yk. Zeytin yağı 1 yk. Yoğurt 1 çk. Tarçın. 1 çk. Kabartma tozu hepsini yoğur buskivi şeklini ver çatalla çizik at Fırını 180 derece ayarla fırın ısınınca koy 10 dk. Pişir
Bahar1425 Bahar1425 aselafra tam buğday unu çay bardağı digerleri çay kaşığı. 10 dk dan fazla pişirme sert oluyor canım
Mom9 Ftsshknn öncesinde kapya biberle azcık hakiki tereyağ ile kavurun öyle sebzeleri ekleyin. Daha lezzetli oluyo