ipekligunlerr Kızlar 1 aylık bebeğime baby vac kullanabilir miyim zarar verir miyim burnuna ? Serum fizyolojik kullanmalı mıyım öncesinde burnuna , tecrübeli annelerden yardım istiyorum
tgcyi ipekligunlerr ben 8. Ayda kullanmaya basladim, 1. Ay cok erken gibi geldi bana doktorunuza danisin mutlaka bunu cunku supurgeyle cekim yapiliyor sizin bebeginiz daha cok kucuk en dogru bilgiyi doktor vericektir
kuzihande ipekligunlerr burun delikleri küçük bir bebeğim var nefes alması temizlemezsem zor emzirirken uyurken bile rahatsız ediyor onu ama ben doğduğu andan itibaren kullanıyorum şuan dört buçuk aylık bir zararını görmedim
_YanakReisinAnnesii ipekligunlerr ben yeniler de aldım neden bu kadar geç kaldım bilmiyorum ama mükemmel bir buluşmuş 🫠Çok güzel temizliyor oğlumun uzun süredir geniz akıntısından olan öksürüğüne bile faydası oldu ama sizinkisi çok küçükmüş doktoruna bi danışın isterseniz kullanmadan. Bu arada ben burnuna deniz suyu sprey sıkıp 1 dakika falan bekleyip çekiyorum birkaç saniye.