alparslansongul Oğlum 8 aylık ve bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni 2 haftalık ve asla istemiyorum bebeğim çok ufak olduğu için bunu yaşayan anneler bana yardımcı olabilir mi eşim çok istiyor ve ben asla istemiyorum aldırmak istiyorum
defnevedoruk alparslansongul biz neden size doğur doğurma diyelim o topa girelim ablacım Allah aşkına. Hayati bir karar anket ile mi karar verilir. Doğur desen gelip bakmıycaz aldır desen günahına ortak olmayacağız sen ve eşin karar verirsiniz buna.
Elfgrn alparslansongul Doğur doğurma anketine cevap veremem. Doğuracak bakacak büyütecek olan sizlersiniz. Eşinizle derin çaplı konuşup ortak karar almanız lazım. Yarın bir gün keşke demeyin sonra bazı şeyleri geri alamazsınız.
brnaz alparslansongul bence bu ikinci bir çocuğu isteyip istemeyeceğinize bağlı yani mutlaka ikinci bir çocuğum olsun diye bir düşünceniz varsa doğurun birkaç sene sonra pişman olabilirsiniz hep tek çocuk gibi bir isteğiniz varsa da siz bilirsiniz zor karar Allah yardımcınız olsun
minnakpopus alparslansongul “Asla” istemiyorsanız dikkat edecektiniz. Herkesin günahı zaten boyu kadar birde aldır aldırma diyerek kimse günaha ortak olmaz. Bakacak olanda sensin çekecek olanda sensin yâda güzelliğine varacak olanda..