1prenss_annesi Bebeğim şu anda 55 günlük sünnet yaptıracağız ama nasıl olacak bilmiyoruz ve endişeliyim de aranızda yaptıran anneler varsa nasıl bir süreç olduğundan bahsedebilir mi acaba
deniz515_ 1prenss_annesi 4 buçuk aylıkken yaptırmıştım 1 hafta da toparladı iyi ki yaptırmisim çok rahat geçti sürec hiç korkmayin
kupakizi_ 1prenss_annesi 5 buçuk aylıkken yaptırdım. Öğlen yaptırmıştık ve akşama sanki hiç sünnet olmamış gibiydi. Tabi 4-5 saat asla susmadan ağladı. Ne kadar erken o kadar iyi diyor doktorlar.
imaslpr 1prenss_annesi üç aylıkken yaptırdım ben . ilk gün çok ağladı çiş yaparken baya yandı. Antibiyotikli krem ve kağıt bardak kullandık biz. Ama üçüncü güne doğru rahatladı sıkıntısı kalmadı. Bende ilerde yapılsa aşırı zor olurdu hareketlenmesi felan…
MervEslinArden 1prenss_annesi 2 ay 20 günlüktü yaptırdım ilk 3 saat inanılmaz zordu ağladı ama sonra hiç bişey olmamış gibi oldu şükür bardak koyup kapadık bezi hep
minikaslancik Hiç korkmayın biz de kırkımız cıkınca yaptırdım çok rahat geçiyor zaten tam dönemiyorlar bizim birkaç günde iyileşmişti
zynpmrtmrt Mnkksercem aa aynı gün doğumlular oğlumla benimkide 15 inde 4 aylık olucak 2 hafta sonra bende ettirmeyi planlıyorum
Balbulutu 1prenss_annesi 2 aylıkken oldu çok şükür rahat geçti zaten krem ve ilaçları zaten doktor söyler saatinde kullanırsan kolaylıkla Geçer
alparslan38 1prenss_annesi 23 aylıkken yaptırdık biz gayet güzel geçti sünnet olup geldikten sonra bile hiç sünnet olmamış gibiydi sadece bn tedirgindm biraz hopladigi zıpladiği zaman bişey olur die