cinartanem Bebeğimde geniz akıntısı var burnuna su veriyorum en azından yutsun diye ama az mı geliyo nedir hala devam ediyo, bu kadar küçük bebeğe yıkama da yapamıyorum, ne yapsam iyi gelir? 1 ay 22 günlük oldu
cinartanem Evet aspiratörün çekemediği yerde yutkunduğu yerde duyuyorum hissediyorum su veriyorum ki yumuşasın yutsun en azından ama uzun süre rahatsız etti gece çocuğumu ya düzgün uyuyamadı
annelife cinartanem nebilizatör varsa biraz buhar verin yoksa da birkaç damla damlatıp sonra aspiratörle çekin çok fark ediyor. Bazen öyle birkaç kere yapmak zorunda kaldığımız oluyordu ama o kadar küçükken değil. Siz uyumakta emmekte zorlandığını fark ettiğinizde çekmek de istemiyorsanız damla damlatıp yüz üstü yatırıp pat pat yapabilirsiniz en azından genzine gitmesin dışarı aksın
cinartanem annelife ağlayıp ağlayıp sümükleniyor genzine gitmiş oluyo anlamadım ben yoksa normalde sf verip aspiratörle çekiyorum ama burnu tıkanmadan veya ben burundakini görmeden akmış oluyo bi nebülizatör alcam galiba bakalım
crn_120325 Burun temizligini 5 cc 5 cc yapin somrada cekin ondan once hastaysa yuksek ihtimal bununla gecip gidecek .