HAtC merhaba ,ben de yeni başladım dikkat etmeye ,sabah haşlanmış yumurta yiyorum,bol yeşillik,dere otu,maydonoz ne varsa evde,ekmek cok az koyuyorum tabağıma,tam bi ekmek canavarıydım Şuan yedeğim ekmek bi çay tabağı büyüklüğünde 😂az peynir 6/7 zeytin yiyorum,öglen gene varsa yumurta yoksa meyve ne varsa ..karın hareketleri açtım YouTubedan.bebegim yattıkça yapmaya çalışıyorm.bi tane sürahinin içine limon sıktım,dilimlerini attım,salata kestim 5/6 parça .yeşil elma kestim ..maydonoz dere otu..yine sürahiye ekledim .gün içinde bol bol içmeye çalışıyorm.su azaldıkça üzerine koyuyorum..akşam yemeğinde ekmek katmıyorum ..bazen çorbanın dibini sıyırmak İçin bi lokma alıyorum 🙈🤫ekmeği çıkartalı nerdeyse bi hafta olacak ,1 kg gitmiş Bile diyebilirim..ama en etkilisi detox suyum die düşünüyorm .çünkü sürekli wc gidiyorm 🙈evde yapabileceğiniz spor hareketleri açıp yapın,azıcık dikkat edince inanın gidiyor .pes etmeden 3 ay böyle devam etmek istiyorum .9 aylık oğlum var ve Doğum günün de eski Halime dönmek istiyorum 😍6/7 kg versem daha bişi istemem 🥳