guzinkrbck Merhaba hanimlar ben 13 aralikta 2. Dogumumu yaptim. Basvurum onaylandi. Fakat ailem kart icin halkbank a gittim daha gozukmuyor dedi ne zaman gozukur nasil alinir sizin surec nasil ilerledi onun icin buraya yazmak istedim
melekveemir guzinkrbck ben 27 Eylül’de doğum yapmıştım taa aralık ayında alabildim. 144ü arayıp sordum oradan söylüyorlar.
Kelebek0606 guzinkrbck ben 144 aradım 21 Kasım’da doğum yaptım ocağın sonuna doğru bankaya gidin kartınızı alın dediler genelde doğum yaptıktan 2 ay sonra yatiyormus para.
guzinkrbck Kelebek0606 cok tesekkurler 🌸 o zaman subat sonu da yatabilir baslayabilir aralik dogumlu bebegim 🙏🏻
nilinannesiiiiiii guzinkrbck merhaba ben kasımda yaptım hemen başvurdum onaylandı bugün anca fırsat bulabildim bankaya gitmeyinkartı hemen verdiler 2-3 gün içinde yatar dedi banada
Alpereniannesi52 guzinkrbck merhaba ne içindir bu Kart bilgim yok sadece merak ettim. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün 🌸
Hanifeelif Alpereniannesi52 Merhaba 2025′te doğan bebekler için doğum yardım parası veriliyor ilk önce kart veriyorlar Doğum yardımı parası yatınca o karttan parayı çekiyorsun
iyikianneyim55 İlk öğretmenim uygulamasını indirin oraya kaç çocuk var kaydedip sonrasında ödeme listesine tıkladığınızda kaçıncı ayda yatacagını görüyosunuZ ağustosta doğum yaptım hemen onaylandı her ayın 26-30 arasında yatıyor