Boncukgozveannesi 3 ay 18 günlüğüz bugüne kadar çok dikkat ettim dün geceden beri kötü ateşi çıkmıyor ama sesi kısıldı yoğun olmasa da öksürüğü var ve uyuyamıyor ateşi çıkmadığı halde calpol versem sorun olur mu ağrısını keser uyur belki
Havva3410 Boncukgozveannesi burada kimse doktor değil bence buradan böyle bir soru sormanız çok yanlış! Doktora götürdünüz mü?
Duru1- Boncukgozveannesi ateşi yok kalpol vrme bnce o ilaçların yararı kadar zararıda var her huzursuzlukta dr dan önce ağrı kesicilere koşmayalım derim🌸😘
Mnli Boncukgozveannesi benim bebeğim de hasta dra gittik hiç bir şey vermedi sadece burnunu serum fizyolojikle temizliyoruz ve buhar makinası aldık bol bol da emzirme 1 hafta böyle takip edelim dedi
Mnli Boncukgozveannesi ateşi yoksa calpol vermeyin benim doktorum çok zor durumda kalmadıkça asla önermiyor herhangi bir ilaç aşıdan önce ve sonra bile vermiyoruz
Boncukgozveannesi Havva3410 hanımefendi bilmem farkında mısınız ama virüs haberleri dolaşırken bebeğimi bunun için mikrop yuvası hastaneye sokamam anlatabildim mi burdan sorma nedenimi ?
Havva3410 Boncukgozveannesi Buradaki insanların size sağlıklı bilgi vereceklerini nerden biliyorsunuz? Bende bir anneyim elbette endişenizi anlıyorum ama sağlık konularında kulaktan dolma bilgilerle ve uzman olmayanların önerileriyle bebeğinize faydalı olacağınızı düşünmüyorum. Elbette insanların tecrübelerini sorabilirsiniz ama her bebeğin bünyesi farklıdır ona iyi gelen sizin bebeğinize iyi gelmeyebilir, doktorlara bile telefondan bir soru sorduğunda riske girmemek ezbere konuşmamak için bebeği görmek istiyorlar. Benim amacım sizi yargılamak değil sadece bilgilendirmektir, umarım yavrunuz en kısa sürede iyileşir.
25634700 Arkdşm sesi kısıldı demişsn hırıltısı var mı? Benim bebekte öle olmuştu . Bronşolit tedavisi gördü. Minikler ya nefessz kalablrler burnu tıkandığındq. Hastneler kötü ama yinede dr göstermenizi tavsiye edecğm . Benim tecrubem bu yönde gelişti
Boncukgozveannesi 25634700 hafif hırıltısı vardı burnunu temizleyip buhar makinesi kullandım şuan nefes alışında sorun yok ama çok halsiz ateşi de yok hastane daha korkunç geliyor şu durumda bana
Boncukgozveannesi Duru1- çok teşekkür ederim vermeden uyutabildim aslında çok haklısın zararlı ama kıvranıp ağrısı olduğunu düşünmek benim canımı yakıyor maalesef virüs muhabbetine denk geldik tüm kışı geçirip şimdi hasta olduk hastaneye götürmek daha çok korkutuyor
Boncukgozveannesi Mnli burnunu sürekli temizliyorum buhar makinem var ama maalesef ilaç kullanıp bir hafta emzirmemiştim sütü sağıp döktüğüm halde inanılmaz azaldı şuan 4 5 saatte anca emzirebiliyorum onunla da doymuyor
Duru1- Boncukgozveannesi kaç aylık ben öksürüğü zeyrinyağ pekmez karışımını sabah akşam bir öay kaşığı vererek atlatıyorum bir kaç seferdir
Boncukgozveannesi Mnli bende aşı olduğu zaman bile bir defa verdim ama hasta olunca içim gitti ilaç içirmedin uyutabildim ama Allah’a şükür bu arada çok teşekkürler 🙏
behay Duru1- pardon, çocuğunuz içinmi? kaç aylık? etki ediyormu? benim kızımda çok oksuruyor, 2-3 doktora gittik ilaç ilaç, yapıyoruz onlarıda, pekmezin falan etkisini görüyorsanız bende yapayım, uyuyamıyor yavrum😕 ona bakıp ağlamakdan helak oldum🥺
Duru1- Boncukgozveannesi o zaman göğsüne zeyrinyağ sürüp ılık havlular koyabilirsin sırtına göpsğne sık sık. Terleyip soğuduysa üşümüştür.