incihanim_ Kızlar son 3 gündür oğlum özellikle geceleri çok fazla öksürmeye başladı 3 yaşında gündüz hiç yok öksürüğü ama uykudan uyanıyor sürekli sizce neyden kaynaklanıyor olabilir bu durum
deniz255 incihanim_ kulakta sıvı birikmesi olabilir. Yarın bi doktora götürün dilerseniz kulaklarına bakar
aslanbebekkkk incihanim_ geceleri nem miktarı daha da düşük oluyor. Kuruluk da öksürüğü tetikliyor. Odasını uyuduğu yeri nemlendirmeyi deneyin isterseniz. Kuru mu balgamlı mı öksürüğü ona göre ilerleyebilirsiniz
-_-hUysUzvetatlikadin incihanim_ oğlumda aynı şekil üç gündür şaştım kaldım bir gram gitmedi giderek artıyor salgın varmış ama çoğu kişi ilaçların işe yaramadığını yazmış birde foruma bakayım dedim ilk sizin postu gördüm yok mu bu öksürüğe bir çare ya
incihanim_ Balbulutu daha önce de götürdüm doktora alerji olabilir demişti kbbb’ye yönlendirmişti birşey çıkmamıştı ama geniz eti yok diye biliyorum canım doktor öyle birşey söylememişti
incihanim_ deniz255 daha öncede bakıldı ama herhangi birşey çıkmamıştı tekrardan bir doktora götürücem ama
aslanbebekkkk incihanim_ valla genelde geceleri ve kuru havalarda artan öksürükse nem durumuna bi bakın dedım. Benım oğlum da sadece gece öksürüyordu. Nem ölçer aldım ve degerın %25-30 olduğunu gördüm. Nem duzeyını arttırdım şuan gece öksürüğü kalmadı
incihanim_ aslanbebekkkk nem düzeyini nasıl attırabilirim peki oğlumun odası biraz serin sıcak değil aslında üşüyor mu acaba
incihanim_ -_-hUysUzvetatlikadin 1 hafta önce acildeydik çok yüksek ateşi vardı ama şuan öksürüğü kaldı şurub içiyorum ama yok geçmiyor bir türlü
aslanbebekkkk incihanim_ grbtt Elektronik nem cıhazı alabılırsınız ama daha anam babam usulu olsun dersen eğer kombılı ise evınız odasındaki petegın uzerıne ıslak havlu yada az bi sıcak su koyabılırsınız(Çelik kapta ısınıp buhar ile nem yapacak) sobalı ise sobanın üzerinde her daim su olsun kapaksız buharı çıksın en olmadı uyumasına bır ıkı saat kala kettle çalıştırın odada kapağı açık sekılde buhar ıle nem sağlanmış olur
HELELEKADIN incihanim_ az önce insta da öksürük için iyot kafesi yapıldığını ve çok iyi geldiğini falan gördüm yorumlara baktım herkes işe yaradığını eskiden annelerimizin yaptığını söyleyenler var bir arastırın isterseniz zararlı mı değil mi bilmiyorum belki işinize yarar faydalıysa eğer
incihanim_ aslanbebekkkk elektronik cihaz daha mantıklı canım şimdi peteğin üstüne falan koymak tehlikeli geldi bana Allah muhafaza petek yatağına yakın çünkü