mabellaa Manyetik blokları görmüşsünüzdür alıp kullanan var mı ? Gerçekten oynuyor mu çocukları oyalıyor mu sizde bide 18 ay için uygun olur mu acaba? Pahalı olduğu için araştırıp sormadan almak istemedim
HELELEKADIN mabellaa Kasım ayında aldım magly çok çok memnunum bütün gün oyun kuruyoruz her türlü şey yapıyoruz ve oğlum da çok seviyor 18. Aya da uygun bence sadece ağzına sokmasın yeterli kesinlikle tavsiye ediyorum
Busegr mabellaa gözün kapalı al bir zaman sonra bütün oyuncakları tamamen bırakıp onla oynamaya başlıyorlar bütün çevrem aynı memnuniyette 😂
etuerk mabellaa yaş olarak küçük 2 yaştan sonra daha güzel oynayama başlar ve gerçekten yeni yeni oyunlar kuruluyor oğlunda çok sever
gokcen_ mabellaa Benimki de 17 aylık ,ben de almaya karar verdim.Oynamasa bile al bence ,fiyatı sürekli artıyor.2 yaşa gelince hemen hemen her çocuk oynuyor ,çevremden gördüğüm kadarıyla
birbebis_ mabellaa alın aldırın 18 aylikdi aldigimda beraber oyun kurardik kule kutu gibi seyler yapardik simdi 26 aylik kendi kendine sekiller yapip anne ev yaptim anne ucak yaptim araba yaptim diyor
Bebegimm1 mabellaa biraz daha büyüdüğünde daha sık oynar yani benm evde her türden oyuncak var ama manyetik oyuncagını daha sık oynar şuan fiyatları çok uçuk ben indirim bekledim öyle almıştım 1895 tl di şuan bu fiyata hemen almazdım arada indirimler oluyor belki şubat indirimi falan yaparlar magly markası
HELELEKADIN Papatya-eylul88 evet birkaç kişi de okumuştum uyarılarını ağzına sokmasın diye mıknatısları kolay kolay çıkacak bir ürün değil ama dikkatli olmak lazım yine de
sblkcr mabellaa bende çok merak ediyorum sipariş verdim kargo bekliyorum 21 aylık bizimki de bakalım inşAllah sever ve oynar