bilgeminikk 3 yaş çocuğunuz hangi sıfatları biliyor, kalın ince, büyük küçük, ağır hafif, uzun kısa vs. Bu kavramları nasıl öğretmeliyim onu bilmiyorum
Nikita bilgeminikk siz oyuncaklarıyla göstererek öğretin. Kızım siyah ile beyazı karıştırıyor. Yakın ve uzağı karıştırıyor. Her karıştırdığında doğrusunu göstererek düzeltiyorum
Lolik bilgeminikk çoğunu biliyor(bilmediği var mı bilmiyorum emin değilim 😄), özellikle öğretmedim çoğunu günlük konuşmalarımızdan kaptı.
asyamz Bu top büyük bu küçük gibi biz 2 yaşında kızım yükselen zeka da zıt kavramlar var ordan öğrettim çoğunu
bilgeminikk Teşekkür ederim çocuk akademinin kitabını yapıyoruz biliyorum geç saatte yapıyorum etkinliği ama hiç odaklanmiyor 😂 dedim benimkinde mi sorun acaba çoğunu sallıyor, hangisi farklı diyorum aynı olanı gösteriyor falan
kumet bilgeminikk biz kitaplardan yardım aldık ama şunu da söyleyeyim bazı şeyleri de videolardan öğrendi renkler vs. Büyük küçük falan biz öğrettik ama o videodaki gibi anlatıyor sorunca
Araldoram bilgeminikk oğlum 3 yaşına girmek üzere biz devamlı oyuncaklarından örnek veriyoruz büyük kamyon ,küçük kamyon vs.. sonra ona soruyoruz hangisi büyük , küçük diye öyle öyle öğrendi ve bazan ellerini kocaman açarak anne bak büyük , küçük açarak bak küçük diyor