zeynomm9_1 Rüya çocuk adında bir site karşıma reklam olarak çıktı ,baya uygun aliveris yapan varmı deneyimlerinizi paylaşırmisiniz
Minnakelifim arkadaşlar sakın inanmayın dolandırıcı arkadaşım 72 limagly aldı 980 tl ye teslim tarihi 10 u yazıyorsa girip balıyorsun 11 12 si 13 sürekli tarih değişiyor. Arkadaş dolandırıldı. Şikayet te bulunucak zeynomm9_1 sengul34 kbrkaan kbrkaan zeynomm9_1 sengul34 Berna2205 psikoanne Asel06_ psikoanne minikcivciv89 nskrt princessmom_ bebiskoveannesi esraalic Hep_oyle_olur_zaten canmanayvesuyu emosss__ asar23 psikoanne cagirn zeynomm9_1 taylan_sefa bilmez hepyerdeyizz taylan_sefa taylan_sefa princessmom_ Kisirvetursu Asel06_ bihterziyagil__ Ozturknur minikmisimben selambennsid
kbrkaan Bana da çıktı inanılmaz uygun fakat şüpheye düştüm kapıda ödeme olsaydı inanırdım pek inanamadım ve instagram sayfasında da hiç gönderi yok
kbrkaan Bana da çıktı inanılmaz uygun fakat şüpheye düştüm kapıda ödeme olsaydı inanırdım pek inanamadım ve instagram sayfasında da hiç gönderi yok
zeynomm9_1 Şikayet varda hiç birşeye rastalamadim İslak mendil aldım denemek için 150 tl ,ben bilgilendirirm sizi ama pek ümitli değilim normal fiyatı 400 filan olmuş trendyolda
zeynomm9_1 Buarada daha çok Yorum yaparsaniz emoji nokta gibi daha çok kişi görüp cevaplayabilr belki algoritma bu şekilde işliyor sanırım
Berna2205 Bende magly marka manyetik oyuncak gördüm normalde 2800 fiyatı. Rüya oyuncakta 980 tl . Ama güvenip almam bçyle sitelere
Asel06_ Berna2205 ay evet bende gördüm her yere baktım bulmadım hiç yorum yok ama bu kadar da uygun olamaz bence
taylan_sefa psikoanne sayfa dolandırıcı ! Yorumlar fake , Savcılık tarafından şikayette bulunduk birçok mağdur var sayfa çok yeni 3,4 günlük
taylan_sefa zeynomm9_1 Asel06_ sayfa dolandırıcı arkadaşlar , İnstagram üzerinden rüyacocukşikayet diye sayfa açtı bir arkadaşımız . Sakin alışveriş yapmayın
zeynomm9_1 Bende burası kalabalık illaki bir deneyen vardır diye duusndum ama herkes biz gibi çekiniyor normal değil günümüz fiyatlarına göre baya baya uygun ,şikayet olmaması olabilrmi diye düşündürüyor sadece
minikcivciv89 Sadece giyim üzerine modamızbir sayfası var çok hesaplı oyuncak yok diye biliyorum orada bu sayfayı hiç duymadim
Ozturknur nskrt merhaba ben de biraz once bez aldim ama site dolandiricymis suphelenmistim ama iste almis bulundum. Ne yapacaksiniz
princessmom_ zeynomm9_1 Merakımdan girdim ve gerçekten çok şaşırtıcı bu kadar ucuz olması normal değildir ya.
taylan_sefa princessmom_ Sayfa sahte insanları kandırıyorlar , çeşitli platformlarda şikayette bulunan bir çok kişi var