senerse Bebeğim beş buçuk aylık ek gıda içim deneme yapıyorum yaklaşık on gündür ama pürüzsüz yapmama rağmen sebze pürelerini aşırı öğürüyor yada kusuyor çok tepkili benzer durumu yaşayan oldu mu nasıl geçti
3kedili2bebekli senerse evet pürüzsüz yapmayın her türlü ogurup kusacak bu çok normal zamanla geçecek
happygirl8_ senerse şu an daha yeni ek gıdaya başlandığı için bu şekilde tepki vermesi çok normal zamanla alışacaktır.Daha yemek yemeği bile bilmiyorlar bu minnaklar çünkü 😂
senerse 3kedili2bebekli reflüsü de var ve kilo alımı çok düşük o yüzden cesaret edemiyorum aşırı öğürüyor çünkü yediği mamayı bari çıkarmasın diye
3kedili2bebekli senerse malesef bu süreç böyle gidecek korkmayın kusarak ogurerek bebelerim de refluluydu kussa da bir sekilde kilo alıyorlardı ki zaten başka türlü yemek yemeye alismaz farklı bir mama bicimine alışmış olur uzun vadede çok daha yorucu ve zahmetli bir şey olur
senerse 3kedili2bebekli sizinkiler de bu kadar tepkili miydi 10-15gün oldu bir sürü şey denedim hep öğürdü kustu
3kedili2bebekli senerse evet oğlum 9. Aya kadar kustu ogurdu kızım o kadar değildi ama oğlum su bile içse kustu
senerse happygirl8_ haklısınız ama etrafımda gördüğüm kimsenin bebeği benimki kadar tepki vermedi aşırı öğürüyor be kusuyor o yüzden korktum vermeyi bıraktım
happygirl8_ senerse bence bırakmayın ara ara yine verin ben 4 aylıkkken vermeye başlamıştım.En azından yiye yiye alışır
senerse happygirl8_ akşam yemeğinde kaşığın ucuyla çok az yoğurt tattırdım ilk defa bişeye öğürmedi suratını ekşitti sadece sanırım denemeye devam etmem lazım
happygirl8_ senerse tabi canım ilk zamanlar alışık olmadığı için öğürüyo hiç kafaya takma vermeye devamke 😂😂