Zeynep-iremnur1 Kızlar hapa başladım bugün 3. Gün adetliydim kanamam çok oluyor normal mi acaba kullananlar nasıl acaba
Celins Zeynep-iremnur1 cerazette kullandım normalde 4 gün süren adetim 10 gün sürdü. Ve ayda 2 kere adet olmaya başladım. O yüzden bıraktım bende.
Zeynep-iremnur1 [silindi] evet canm doktorumla konuştum gitttim aldım eczaneden 50 tl emzirenler için bu var sadece
Deletedmom280 [silindi] 28 tane cnm ara vermeden kullanıyruz her gun aynı saate almaya ozen gostermelıyız
[silindi] Deletedmom280 adetliyken de mi canım bitimce takrar aliyosun dimi uzun süreli koruma sağlamıyor
Zeynep-iremnur1 Celins bırakırsan hamile kalırsın diyorlar :) sen ne zaman bıraktın başka bşy mi kullanıyorsun
fatima Zeynep-iremnur1 hayır şu an korunma yöntemini değiştirdik eşim korunuyor ilaç içmekten gına gelmişti artık
Zeynep-iremnur1 Celins yasmini bende kullandım ilk evlendiğimde ama kanamam oldu ara ara ve bıraktım hamile kaldım 🙈
Eslem51 Zeynep-iremnur1 o hap beni berbat etti 6ay kullandım srekli bı kanama ennson doktra gttım bu yuzden doktr bıraktırdı 4gundur içmıyorum kanamam kesıldi okadr rahatladımki kanamadan halsiz kalıyordum o derece
Zeynep-iremnur1 Eslem51 allah allH yok benim suan normal adet kanamam bırakınca hamile kalırsın diyorlar korkuyorum :)