Beraninannesii sevdapk Bizde yaklaşık 1 ay kadar comfort olanı kullandık bebeğime iyi gelmedigini düşünerek hipp organik combiotice geçtik. Onu kullandigimizda kötü kokulu kına yeşili kaka yapiyordu
NewMomm1 sevdapk sma comfort kullanmıştım sonra bebelac geçmiştim 6 aydan sonra. Oğlum 25 aylık allaha şükür iyi.
sevdapk minikaslancik kalıcı bir zarar vermemiştir inşallah ya bizde kullandık malesef ondan endişe duyuyorum
rana0234 Umarım ilerisi için sonuçlari kötü olmaz, tek duam ve temennim bu yönde, midem bulandı vallahi haberi görür görmez. 🤦🏻♀️
minosu rana0234 doktor osman gönülal bu konu hakkında çok güzel açıklama yaptı içiniz rahat olsun sadece mide bulantısına yol açan bir bakteriymiş onun dışında korkulacak bir şey yokmuş
rana0234 minosu Gerçekten mi, bakın bundan haberim yok, inşallah hocanın dediği gibidir, çok teşekkür ederim bir nebze yüreğime su serptiniz, ben de bir araştırayım bakayım. 🫂❤🙏
minosu rana0234 sizde instegramdan bakabilirsiniz açıklamasına panik yapmayın diyor hiç bir sıkıntı yapmazmış bende kullandım kızıma
sevdapk minikaslancik inşallah öyledir, tüm mamalar incelense kim bilir ne çıkacak hepsi benzer bence
pinaraksu 6.ayindan itibaren ama OPTİPRO 2 kullanıyorum kızlarım 1. Yaşına girmesine bir hafta kaldı bende ne yapsam diye düşünüyorum