Prensesannesi11- Merhaba hanımlar doğum kontrol hapı ile korunmaya başlayacağım ama kilo aldırır mı o konuda korkuyorum bilgilerinize ihtiyacım var
birazquality Prensesannesi11- hangi hapı kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben doğum sonrası ilk 5 ay cerazette kullanmıştım kilo yapmadı ama farklı sıkıntıları oldu bırakıp adet olmaya başlayınca spiral taktırdım sonra onu da çıkarmak zorunda kaldım şimdi tekrar hapa dönmeyi düşünüyorum yasmin kullanmaya başlayacağım regl olmayı bekliyorum
buse9aydin Prensesannesi11- yasmin kullandım bana da kilo aldırmadı fakat yoğun kanamalı geçti adet dönemlerim🥲
papatya11122 Prensesannesi11- ben ilk evlendiğim zamanlar doğum kontrol hapı kullanıyordum ama hormonlarımı mahvetti yüksek olanları düşürdü düşük olanları yükseltti yani olmaması gereken değerler de oldu hepsi o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum ve benim kullandığım en düşük dozda olandı
buse9aydin Prensesannesi11- bende öyle bişey olmadı ama saçlarım dökülüyordu dökülmesi azaldı cildim güzelleşti eczanede ki hanımefendi söylemişti bunlar için bile kullanan olduğunu ☺️
tazeanne98 Prensesannesi11- metabolizmaya bağlı benim arkadaş kullanıyor o almadı ben aldım mesela 🥲 sağlık ocağı yazıyor tanesi 32 TL’ye geliyor elleacnelle ismi denerseniz 5 aydır kullanıyorum yan etki sadece ara lekelenmem oluyo o kadar
Prensesannesi11- tazeanne98 afedersiniz Bişey daha soracağım tek o şekilde öi korunuyorsunuz mesela eşiniz komple şey olsa bile hap etkili mi biraz korkuyorum
tazeanne98 Prensesannesi11- evet düzenli kullanımda etkili canım korkma ama saati saatine yut mesela hergün 12de yut
tazeanne98 tazeanne98 birde ilk ay etkisi%50 o yüzden ilk kullanımda doktor prezervatif kullanın dedi vücudun adapte olması gerekiyomuş sonraki aylarda sorun olmadı