Ek gıdasını protein ağırlıklı yapın her öğünde. Geçen bir arkadaşa yazmıştım hemen kopyala yapıştır yapıyorum size de 😀
kahvaltı da yumurtayı haşlayın, sarısını alın, avakadoile ezin, üzerine 1 yk yulaf pişirip katın 1 ceviz rendeleyin, pekmez, 1 tk tahin ekleyin. Kabız olur diyorsanız Hindistan cevizi yağı da ekleyin bulamaç yapın. Görüntü kötü ama tadı güzel oluyor bolca kalorili 😀
Öğlen için kuzu kıymayı soğan ile kavurun, üzerine yarım kapya+ salça ekleyin. Suyunu ekledikten sonra üzerine bulgur koyun. Baharat size kalmış ben nane atıyorum kaynayıp bulgur pişince bıztlatın tadı güzel oluyor ezogelinimsi 😀Koyu kıvamlı bir çorba olsun. Hatta fazla yapın 330 cc lik cam kavanoza kaynayıp altını kapatır kapatmaz koyun kapağı 2 geri 1 ileri kapatın 1 öğün çorbanız olur dolapta her zaman bozulmuyor da.
Ara öğün için 1 yk bebek irmiğini pişirin, yarım muz ile ezin. Yine 1 ceviz rendeleyin.
Akşam biz ne yersek veriyorum ben bazen ayıla bayıla yiyor bazen öğlen ne çorba yaptıysam onu veriyorum tatmin olmazsam.
Bu saydıklarım bizim dünkü menümüzdü. 14 aylık kızım. 8. Ayında idrar yolu olduk 2 kere 8.5 kiloda kaldık iştahsızlıktan. Şuan yeni yeni toparlıyor 10.750 olmuş.
Çorbalar karbonhidrat+ protein ağırlıklı olsun ve cıvık yapmayın su gibi ☺️