kalkbircaykoy Kızlar oğlum 15 aylık. Normalde ocean 400 lük olanı kullanıyordum. Doktorumuz sustenium d3 1000 olanı önerdi ama hiç duymadım. Ocean dan devam etmeyi düşünüyorum 600 lük olanı mı almalıyım? 600 lük alanlar kaç fıs veriyor yine 1 fıs mı?
amansallagitsin kalkbircaykoy 1000 fazla degil mi 5 yastan sonra 1000 veriliyor 400 bebeler icin 600 1 yastan sonra 5 yasa kdr 5 yastan sonra 1000 die biliyorum ben lakin suan ocean 600 olani kullaniyorum 4 yas
kalkbircaykoy amansallagitsin ayy teşekkür ederim cevapladığınız için bana da 1000 çok geldi ama acaba markayla mı ilgili dedim ondan ocean devam edeyim dedim siz günde 1 fıs mı kullanıyorsunuz?
Kizannesi1823 amansallagitsin 1000 olan yetişkinler için değil mi? Ben iki kızımada 600 olandan kullanıyorum. 7 buçuk ve 2 buçuk yaşında oceandan newvite geçtik daha yeni
amansallagitsin kalkbircaykoy anlasms oldugu urundur o yuzden onu vermistir size. Her gun bir fis sabah kahvaltıdan sonra dil altina
kalkbircaykoy Kizannesi1823 bencede öyle ama farklı bir marka diye ona takabül ediyor sanırım anlamadım ki o an da bakmadım kağıda sonra gördüm. Ocean 600 lük aldım bugün bende🙂
amansallagitsin Kizannesi1823 5 yastan sonra 1000 demsti doktor bir kac doktor daha ole dedi. Bend kullanyrm ama bnmki 5.000 ve uzeri
Pinrrr kalkbircaykoy bende ocean kullanıyorum bir yaştan beri 600 ıu olanı bir fis bazense iki fiş veriyorum bingildamiz hafif açık
geceyolculugu kalkbircaykoy d vitamini eksikliği var mı? Benim oğlumda eksiklik var diye son 2-3 aydır 1000 lik kullanıyoruz ama oğlum 4 yaşında onu da belirteyim
kalkbircaykoy geceyolculugu eksiklikten bahsetmedi baktım da markada bi 400 lük var bi de 1000 lik var direkt onu vermiş bize. Yaza kadar kullan dedi sadece. Benimde içime sinmedi ocean dan devam edeyim dedim.