Dondurmalikahve Ağrı kesici, kas gevşetici, krem, sıcak su masaj dışında ve bir de hareketler dışında iyi gelen bir şey var mı? Ben galiba hepsini saydım ama…
Mariposa Dondurmalikahve knk hamile olmadan once aletli platese gittim bel agrima iyi geldi fakat ayni sikayetten arkadasima iyi gelmedi hatta agrisi artti, once orda ne oldugunu bilmek lazim her agriya da pilates iyi gelmiyor ne yazikki
balbebekannesi__ Dondurmalikahve ben hala çekiyorum her gün agrım olmasın diye dua ediyorum canım kupa iyi geldi bana kupa+ masaj
Dondurmalikahve [silindi] Var mı önerdiğin bir kanal ayaklarım çok karıncalaniyor vallahi içten sopa yutmuş gibiyim. Fatih Erbakan gibi yürüyorum bu aralar.
[silindi] Dondurmalikahve 😅😅 ben salona gidiyorum reformer aletli ya evde yapılır mı bilemedim. Normal pilates olabilir evde
Dondurmalikahve Mariposa Pazartesiye randevu aldım ya bekliyim biraz daha belimin bir yani yamuk gibi kanka hep ağrıyordu belli bir süredir arttı her zaman ağrıyor denediğim şeylerden fayda yok.
alinmom Dondurmalikahve Doktora gittin mi peki? Anneminde bel ağrısı şikayeti var meğer belinde kayma varmış baya baya eğrilmiş ondan bu ağrıları hissediyormuş. Doktor platin önerdi ve kilo vermesi gerek tabi annem inanılmaz gerildi ameliyat olamam ama kilo verebilirim dedi.🤭Şimdi spora yazıldı inanılmaz bir motivasyonla ilerliyor.🫀
Dondurmalikahve alinmom Pazartesi gidicem bende sallıyordum biraz dayanıyorum ama artık ağrısı fazla arttı.
GezginPaNDa Dondurmalikahve bana doktor bel kaslarını güçlendirmen lazim . Yoksa sürekli nuks eder dedi . YouTube falan vardır diye düşünüyorum. Plaket bandı veya çarşafi ayağa takip yukarı kaldırma hareketi . Yan yatıp dizi kaldırma hareketi. Benim tarifim cok sağlıklı olmadı en iyisi uzmandan izleyin