patlakprezervatif Anneler güne canım sıkkın bir şekilde başladım. Belki aramızda bilenler var ya da yok şimdi sizlere dünyaca kabul görmüş “yardım çağrısını” göstereceğim. Zaten çok basit lütfen etrafınızdaki kadınlara da anlatın, bilmeyen varsa onlarda öğrensin.
patlakprezervatif patlakprezervatif dün tokatta market çalışanı bu kabul görmüş hareketi bilmediği için şiddet gören kadına yardımcı olamadı. Ve maalesef ki kadın artık aramızda değil..
alinmom patlakprezervatif Gerçekten çok önemli bir farkındalık. Bir el hareketiyle hayat kurtarmak mümkün bilmeyen kadınlar için mutlaka öğrenmeleri ve bilinçlenmeleri gerekir. Bir kişinin fark etmesi, her şeyi değiştirebilir. 🥹
Niyesordunbucevabi patlakprezervatif teşekkür ederim kuzum bilgilendirme için 🙏 inşallah hiçbir hem cinsimiz bu hareketi yapmak zorunda kalmaz
LadyGaddar patlakprezervatif Ya evet onu gördüm nasıl üzüldüm sorma. Önce şu davar erkeklere öğretsinler bence🤦🏻♀️ Bizimkiler kadın gel gel yapiyor diye yanlışta anlarlar of🤦🏻♀️
goldengate patlakprezervatif haberi gormedim cok uzucu,bu hareketi biliyorum ama cevreme yaymamistim yapacagim tesekkurler canim🫶🏽
LezizeNine patlakprezervatif içim acıdı kadına 🥺 elleri kırılsın kim yaptıysa. Gerçekten bunu her kadının öğrenmesi lazım 🥺
Kitsu patlakprezervatif biliyorum o hareketi. Haberi de duydum ben haberler izlemiyorum ama annem söyledi. Ne diyebilirim ki umarım en ağır cezayla yargılanır o ruh hastası
patlakprezervatif LadyGaddar artık kim kime nasıl anlatırsa. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar iyi diyerek yola çıktım
alpaslanmom_ patlakprezervatif teşekkürler canım ben biliyorum ama herkesin bu konuda bilinçlenmesi çok önemli 💕🙏🏽
Deletedmom2987 patlakprezervatif biliyorum bu hareketi inşallah hiç bir kadın kullanmak zorunda kalmaz, telefonumda kades uygulamasıda var
[silindi] patlakprezervatif kesinlikle herkes tarafından bilinmesi gereken bir hareket. Ama toplum ne yazık ki bilinçlenemedi bu konuda bayağıdır söz konusu bir hareket olmasına rağmen. Burada bunu paylaşman çok iyi olmuş burada azımsanmayacak kadar bu konudan müzdarip bir kesim var maalesef ya da anlattığın olaydaki gibi yardım edebilecekken bilmemek en üzücü olanı.. gelecek nesillerde son bulması tek temennim 💕