Minnak_mavis Kızlar selam, hipp, sma , aptamil hiçbirini içmiyor üçünü de denedik..anne sütü veriyorum ama sütüm azaldı doymuyor 6 aylık.bebelac gold severmiş bebekler biraz araştırdım ama kullanan var mı , kilo alımı vs nasıl
kader_14 Minnak_mavis Aptamil kullandım hiç sevmedi kızım . 5 aylığız 1 aydır bebelac kullanıyorum çok güzel içiyor seviyor tadını . Kilo alımı da hala kilosuna baktırmadığım için bilemiyorum . Bebelac ve gold ayrıdır karıştırmayın
oylesinebiri__ Minnak_mavis benim bebeğim içmedi Bebelac sanırım onun reflü mamasını kullanmıştık tad olarak yakın olduğu için içmemiş olabilir hipp te sevmedi sma optipro comfort kullanmıştik 6 aya kadar sonra içmedi Aptamil başladık 17 aylık şimdi ama Aptamil ile ilgili olumsuz haberler okudum holle organik golden goat deneyelim bakalım
kader_14 Minnak_mavis yaş farkı yok . Arasında ki fark pek yok yapay zekaya sorun detaylı anlatıyor zaten
Minnak_mavis yagizsmom tek tek deniyorum artık sma da bugün patladı görmüşsünüzdür deneyeceğim başka çare kalmadı
yagizsmom Minnak_mavis evet ben de hipp demeyeceğim şimdi aptamil ve bebelac gold 2 aylıkken kabız yapmıştı cesaret edemedim bir daha denemeye
eozlem aydan 12. aya kadar kullandım. (Aynı zamanda emzirdiğim için kestim yoksa daha kullanırdım) Bebekte öyle mama şişliği deriz ya o şekilde bir şişkinlik, tombulluk yapmıyor, tam kararında kilo alıyorlar bence. Hiç gaz yapmadı, yapanı da duymadım. Tek eksisi aldığım 2li paketlerin biri bozuk çıktı 2 kez. Firma ile iletişime geçtiğimizde ürünü kutusu ile birlikte yolladık, onlarda bize 2 kutu geri gönderip sorunu çözdüler. Muhtemelen bazı parti nolu ürünlerde böyle erken bozulma yaşanıyor daha paket açılmadan. (1 numarasında hiç başıma gelmedi, 2 numarada sorun yaşadım) Eczaneden aldığımda sorun çıkmıştı mesela geri götürünce direkt değiştirdiler. Tercih edecekseniz paketleri açarken muhakkak koklayın böyle yosun gibi bir koku gelebilir.
pinko_ Gul-42 ayy benim kızım onu hiç beğenmemeişti hayta kusmuştu bence kutusuda boya kutusu gibi duruyor bi sevemedim o mamayı😹
ruveyda_34 Minnak_mavis 8. Aydan berı bebelac kullanıyorum bırde arada bebelac gold ıkısıde guzel bebegım ıcıyor sadece gecelerı verıyorum 13 aylık normal yemek yıyor gunduzlerı. Kılo alımıda ondan hısey dıyemıcem ama cevremdede kullanan cogu kısı memnun