umayurazz Kızlar bebeğim 2 ay 4 günlük abisi grip oldu iyileşti iki gün öncede bebeğim aşı oldu şimdi burnu bir tıkalı bir akıyor sizce hastaneye götürmelimiyim huysuzluğu zirve zaten
ftmnrozun16 umayurazz ateş veya öksürük yoksa genelde burnunu serum fizyolojik ile açın deyip gönderiyorlar belki röntgen çekerler ciğerlerinde bişey varsa diye bakmak için ama küçükmüş daha içiniz rahat etsin bi götürün isterseniz
ftmnrozun16 umayurazz o aylarda ne kadar erken teşhis okadar iyi salgın durumları varya burnunu açtıktan sonra düzelmiyorsa emmeside azalır zaten oda sıkıntı bı goturun içiniz rahatlsr en azından ama hastanelerde mikrop yuvası dikkat edin 🥰❤️
umayurazz Evet hastaneye gitsek sorun gitmesek sorun bu gece nöbet tutacagım başında bir anda nefessiz kalır diye korkuyorum teşekkür ederim
mrtsh11 umayurazz merhaba benim bebeğimde 2 aylık grip oldu ,burnu çok dolu temizliyorum bir süre sonra aynı oluyor ,ne yaptınız götürdünüz mü? Bende götürsem ne yaparlar ki diye düşünüyorum
Prensesannesi_24 mrtsh11 günde 4 kere en az 5 ml serum suyu ile mutlaka bakın temizleyin daha sonrası buhar verin sırtını ters çevirip biraz vurun masaj yapın ama mutlaka burnunu serum ile temizleyin sıcak tutun elleri ayakları sıcak olsun