Merhaba hanımlar, kızım 21 aylık uyku saatleri düzenli bir bebek. 09.00 da kalkar 13.15 gibi öğle uykusunu yapar daha sonra öğle uykusunu kaç saat uyuduğuna göre genelde 1.30 saat falan uyur akşam uykusuna da 20.00-20.30 arasında uyur. Ama bir kaç gündür akşam uykularında problem olmaya başladı çok zor uyuyor çok uyanıyor yani anlamadım yanında yatarsam kalkmıyor ama yanından kalktığım an uyanıyor yataktan iniyor kalkmak istiyor. 20.30 da uyudu 21.05 te odasından çıktım 22.00 de uyandı anne diye seslendi yanına gittim uzandım 35 dk uyumadı. Su istiyor birşeyler anlatıyor vs. Yatıyor ama kıpır kıpır uykuya dalamıyor yani. Sonra babası gitti yanına o da başaramadı kaldırdık artık ne yapalım babasıyla markete gidip geldiler oturduk beraber biraz şimdi yeniden yatırdım saat 1 oldu ya. Şuanda da yatıyor ama uyumuyor hala. Bizim evde çok nadirdir böyle bu saatte. Huyu değişti çocuğumun ya. 21 aylık bebeği olan anneler sizde de durumlar böyle mi nedir bu 2 yaş sendromu mu? Ayrılık kaygısı mı? Bütün gün dip dibeyiz gece birlikte uyuyoruz bu neyin kaygısı onu da anlamadım 😂 Ay geldi gelenler bana sakin kalmaya çalışıyorum😂 İyi geceler bu arada💕