edbet95 Sma lar toplatılıyor gördünüz mü nalet israilin neyi şifa zaten mecbur kalmadan kimse kullanmaz biliyorum ama lütfen parti numaralarını takip edin mama kullanan anneler ahh ne üzücü ya…
ikiierkekkannesii AtesPerisi benimkide tutmadi cok sukur ama tutan annelerimiz var cok üzücü gercekten bir bebegin sağlığı bu kadar basit olmamalı ya.
ikiierkekkannesii nihlemm Tutan bir sürü annemiz var … suan geri iade ediyorlar açık ve kapalı kutuları
ikiierkekkannesii nihlemm valla kuzu yok ama bilemedim icim rahat degil Allahtan 1 2 ogunluk maması kalmıştı yenisini alacaktım aslaaa yanindan bile geçmem artik. Aptamil alirim o da cok gaz yapıyor ama bebegimde kucuk 4 aylik .
senaurass ikiierkekkannesii yorumlarda gördüm aptamil de geçenlerde toplatılmış yazmış biri ne içireceğiz ya
zeynepliyakusum ikiierkekkannesii aptamil de çok temiz bir mama değilmiş.az önce başka bir postta yazmıştı bir arkadaş.sodyum oranı yüksekmiş şişiriyormuş çocuğu
gizem1101 ikiierkekkannesii bebelac gold alın doğuduğundan beri onu kullanıyorum 1 yaşına glrecrk hâlâ kullanıyorum kilo alımıda iyi gaz da yapmıyor
nihlemm ikiierkekkannesii mamamil kullanan var mı acaba oda türk markası chatde biraz sordum ama kullanandan bilgi almak daha mantıklı