Koalina Doğum yapalı 38 gün oldu kızlar sezeryan oldum kanamam artık bitti gibi geliyordu bugün çocuk k geliyor dün biraz temizlik yağmıştım ondan olabilir mi yaşayan var mı bu durumu
DogaLina Koalina ben ☝️ 45 gün sürdü kanamam tam bitti diyodum son hafta bir başladı resmen bardaktan boşalırcasına kan kaybından ölcem diodum 😆🙈 ama geçti normal yani
Ahsen51 Koalina bişey olmaz canım bende 40 gün oldu kanama 50. Günde adet oldum sanki sezaryenden yeni çıkmışçasına içini temizliyor vücut çok normal çünkü sezaryenle normal doğum illaki fark ediyor
Tosbigim DogaLina canım doğumdan sonra olan ilk adet çok geliyormuş bu doğurgan olduğunu gösteriyormuş
DogaLina Tosbigim yok ilk adetimide 15 gün sonra oldum. Ve imkansız bu söylediğiniz çünkü bende pcos vardı ve zaten kızımada zor sahip oldum :)
Tosbigim DogaLina benim adetim 3 ay sonra oldu doğumdan ve inanılmaz çok geliyordu bende korktum. İnternettede öyle yazıyordu.. Bilemem..😊
Kumrununtanesi 53 gün sürdü benim kanamam. Bende çok korkmuştum ama 60 gün süren dahi oluyormuş endişelenme.Kanamam bitti bende regl bile oldum😋