Deletedmom2987 kendi evim hariç her yerde uyuyor bugün annemlerdeydik mesela gözünü açamadı uykudan, komşuya gittik kahve içmeye gene öyle, kaynanamda keza öyle nedir evde istemediği şey anlamıyorum eve girince çıldırıyor çocuk ya kafayı yicem
Whitewomen35 Deletedmom2987 nedense benim aklıma bebeğinizin seste uyumak istiyor olabilir düşüncesi geldi bazı çocuklar sessiz sakin yerlerde uyumak istiyor bazıları da kalabalık gürültülü ortamlarda uyuyor ben çok imrenirim mesela buna 😂 acaba evde uyuturken ses oluyor mu Tv sesi duysa müzik sesi duysa denediniz mi
Deletedmom2987 3kedili2bebekli aksine babamların kayınvalidemin evi daha sıcak, bizim evde kalorifer var o çok ısıtmıyor diye soba kurduk gene aynı gene aynı anlamıyorum
3kedili2bebekli Deletedmom2987 bir ihtimal daha var bebiş dışarı çıktığı için temiz hava alıyor sonrasında da gittiğiniz yerde uyuyor olabilir mi
Deletedmom2987 Whitewomen35 abisi var zaten sessiz bir evim yok bana sesten uyumuyor gibi geliyor ama annemlerde de uyumaması lazım
3kedili2bebekli Deletedmom2987 yarın deneyin uyku saatinden 1 saat önce 15 dakika sokağa çıkarıp yürüyün biraz bakalım işe yarayacak mı temiz hava hep iyi gelir ben uyumadiklarinda dışarı çıkarıyordum hala oyleyim
Deletedmom2987 JanJan_ yok ya stres yapmıyorum uyumazsa uyumaz ama neden yani normalde bebekler evinde rahat eder buda cins evi istemiyo 😂
gmzzuy Deletedmom2987 benim bebeğim 3 aylık olacak haftaya heryerde uyur ama evde uykuya direnir. 3kedili2bebekli dediği gibi kanguruya bağlayıp dışarı çıkarıyorum pıt uyuyakalıyor kesinlikle deneyin sizde. Bu arada hava - derece olmasına rağmen sıkı giyinip çıkıyoruz 😅