Usnac1995 ilosasell Ozaman Mehmet Alp kulağa hoş geliyor, eğer birlikte kullancam derseniz. Komşumun oğluda Mehmet Han koymuştu havalı geliyor buda 😂
ilosasell Usnac1995 alp te geçti aklımdan kısa isim olduğu için🙈 mehmet han istemiyorum kuzenimin oğlu😅
middlemistt ilosasell Mehmet Ali, Mehmet Aras, Mehmet Eymen , Mehmet Efe de olabilir ikili söyleyince kulağa hoş geliyor
kubraa0606 ilosasell mehmet kesin koyulacaksa tek koyun bence çünkü yanına ne koyarsanız koyun dede ismi olduğunu çok belli edecek, ya da yanına da klasik bir isim koyun
cokbilmismom ilosasell ben iki isim hiç sevmem Mehmet’le hiç birini uyduramadım ben Mehmet ali çok güzel uyar klasik Mehmet Can olabilir bilemedim aklıma bunlar geldi
Metesmom ilosasell Mehmet’in yanındaki isimlere tek tek bakınca en güzeli Miran ama ikili söylerken en kolayı da Mehmet Aren bence.
suheyla92 ilosasell aren dışındakiler cok aşiret ismi gibi söylemesi de zor aren daha modern geliyor kulağa anlamını bilmiyorum illa bunlardan biri olacaksa bence bu ama ben tek isim taraftarıyım 🙏🏻
BuzluKahve ilosasell İki isim beraber söyleyecekseniz Mehmet Aren, ayrı ayrı kullanacaksanız Mehmet Aslan