zeyinci Kızlar adet olmama az kaldı sarı akıntım var kokusuz doktora da göründüm sorun yok üşümeden oluyor dedi ama ne bileyim ben rahatsız oluyorum adet öncesi bunu yaşayan var mı yada adet dışı yaşayan var mı
semanurmevasu zeyinci adetime 6 gün falan var benimde 2 gündür sarı akıntım başladı ben gebelikten şüphelendim benimkide kokusuz beyazımsı sarımsı bişey günlük ped takıyorum orda görüyorum bide gün içerisinde ara ara regli olacak gibi oluyorum geçiyor 🤷
tazeanne98 zeyinci ben adet olmaksızın da yaşıyodum doktora gittim normal dedi ilişki yaşayan kadınlarda olur aşırı olmasın yeter dedi
Nikita zeyinci aaa bu adet nedeniyle mi oluyor. Ben de diyorum bu nereden çıktı. Bazen oluyor bazen olmuyor. Hiç aklıma gelmemişti
fatmaanuurr22 semanurmevasu Benim adet günümden geçti ve sarımsı bir akıntı var enfeksiyondan şüpheleniyorum randevu aldım ama haftaya verdiler.
zeyinci semanurmevasu benimde gün içerisinde öyle çok gelmiyor da 1-2 kez geliyor işte doktora da gittim üşümeden oluyor dedi bana
semanurmevasu fatmaanuurr22 benimki henüz geçmedi ama heran regli olacak gibi ara ara ağrılarım oluyo
zeyinci fatmaanuurr22 belki benimde enfeksiyon vardır geçen ay geçirmiştim zaten tam geçmemiş olabilir
semanurmevasu fatmaanuurr22 aynı belirtileri yaşıyoruz test yaptınız mı ben yarın tekrar yapcam bugün yaptım negatif çıktı
fatmaanuurr22 semanurmevasu Hayır yapmadım doğum yapalı 7 ay oldu ilk aydan regl olmaya başladım ama hep düzensiz devam etti ona yorumluyorum umarım başka birşey yoktur 🥲
alyaxw fatmaanuurr22 4ay önce doğum yaptım adet olmadim ama beyaz akıntım var korkuyorum da bi yandan
fikrettekinbassoy fatmaanuurr22 ilk aylar olup sonradan olmamaya mı başladınız bende de aynı durum varda
diablanco Benimde aynı şekilde ve reglim gecikti (3 gün)test negatif ama kötü kokulu falan değil ben anlamadım bi kaç gün daha gecikirse tekrar test yapacağım