yisur Kızlar bebeğim 2 aylık sma kullanıyorum ama bi haber okudum sma mamalarda toksin riski varmış doktorum hipp önerdi aranızda kullanan memnun kalan yada farklı alternatif öneren var mı
aslananne27 yisur hipp te çok iyi bi mama değil yani oda sma gibi sonradan patladı ortaya çıktı aptamil kullanıyorum ben ilk çocuğuma da onu kullandım yılların mama markası
accountant yisur Hipp kullanıyoruz doğduğundan beri doktorumuzun önerisiyle problem yaşamadık. Şu sonradan çıktı Hipp diyenler doktordan iyi biliyor herhalde arabalarda sonradan çıktı eşeğe binin o zaman 😂
livanurvealpinannesi61 aslananne27 e Aptamil de temiz içerik değil şeker oranı en yüksek mama ve palm yağı vs var
ikincibezelyeayak aslananne27 Evet yılların markası sitesinde lgbt reklamı yaptı tepki aldı kaldırdı. Yılların Aptamilini gecmısı ve artan lgbt gençliği arasındaki bağlantıyı araştırmanızı öneririm
aslananne27 yisur hipp Türkiye’de bi ün Kazan’dı İtalya’da ki tüm anneler aptamil verir Hipp marketlerde yok bile 🤭🤭
isimyok428_ Doğduğundan beri aptamil kullanıyorum kilo alımda iyi gaz falanda yapmadı bi zararın görmedim etrafımdakı herkesde aptamil veriyo dünyaca tanınan bi marka
sadbut isimyok428_ merhaba hangi Aptamil kullanıyorsunuz acaba alerji mamasını bırakacağız karar veremedim
badosum yisur ben de hipp keçi sütlü kullanayım diye doktora sordum nasıl dedim keçi sütlü olanı folik asit eksikliği yapıyor ama diğerleri güzel kullanabilirsin dedi ama ben henüz daha sma comfort kullanıyorum
rana0234 Maalesef bende duydum bu haberi, bebeğime sma kullanıyordum şimdiye kadar, çok endişe ettim ilerde çocuğumda herhangi bir sıkıntı çıkar mı diye?
tubitas yisur bana da hıpp organıc diye hastahaneden önerdiler ama içeriğine hiç bakmamışım palm yağı içeriyormuş. Golden goat var araştırdım içeriği temiz ona bi bak istersen
pudu minnakpopus Palm çekirdeği yağı var içeriğinde öyle yazıyor keçi sütü de yazmıyor yağsız süt ve peynir altı suyu var belki onlar keçi sütündendir diye düşündüm ben
arzuyoo Bebeğim 3 ay 15 günlük doğduğundan beri Hipp kullanıyoruz bir sıkıntı yaratmadı bizde .doktorumuza sorduğumuzda ben golden goat mama öneriyorum ama kabızlık vs bir şikayetiniz yoksa Hipp e devam edin bir sıkıntı olmadıktan sonra mama değiştirmeyi sağlıklı bulmuyorum dedi.
jkkllnczfhk yisur bebelac gold kullaniyrm bende memnunum meme mama gidiyoruz mamayi.takviye amaçlı ara ara veriyrm bazen sütum azalıyor aksam saatlerinde