Poncikkkk Arkadaşlar bu verilen kart ile alışveriş yapabiliyor muyuz yapabilirsek ne kadar paramız kaldığını nerden bilebiliriz Birşey daha soracağım bu kart ile tüm atmlerden parayı cekebilir myiz yoksa Halk bank mı olması gerekiyor
12betul Poncikkkk Evet çipli kart direk hesap kartı şeklinde kullanılıyor . Halkbank ve Tam ATM lerden çekebilşyorsun sadece diğerlerinden değil . Ne kadar kaldığını da sanırım yine ATM den görüntüleyebilirsin
zeynepliyakusum Poncikkkk alışveriş yapılıyor ben yapıyorum hesaplayarak.kaç liralık alışveriş yaptıysam ona göre kalan parayı hesaplıyorum.bütün atm lerden çekilir ama işlem ücreti keser.en iyisi halk bank atm si
Poncikkkk Yasmin4 ilk öğretmenim ailem diye uygulama var indirip cocuklar bölümüne girin ödeme listesi diyin görürsünüz
yenibir Ben de aradım ay sonu kart için bankayla görüşürsünüz dedi kızlar iki çocuk olan ilk başta beş bin alıp sonra mı her ay yatmaya başlıyor yoksa bir buçuk mu veriyo bide beş ay oldu ayların toplamını veriyo mu
cesibka yenibir 1500 veriyolar.Bankaya gidin toplu alacaksiniz fakat gec kalmayin,6 ay cekmezseniz parayi geri aliyorlar.
Poncikkkk yenibir ikinci cocukta her ay 1500₺ verilir gec kalmşsın hemen başvur al 6 ay olunca devlet parayı geri alır ben iki ay geciktim toplu verdiler parayı
yenibir cesibka evet geç başvurdum dün aradım ay sonunda yatar dedi kart falan dedi mesaj geliyo mu size geldimi
yenibir Poncikkkk bu ay sonu yatacakmış ama doğum yapalı bu ayla beraber beş ay oldu toplu verir mi acaba
yenibir Poncikkkk tşk ederim 💐bişi daha sorucam ilk öğretmenim sayfasında ikinci vefat eden çocuğumun ismide çıktı bu son doğumum üçüncü çocuğum aslında orayı anlamadım bilginiz varmı acaba
Poncikkkk yenibir rica ederim allah yardımcın olsun allh sabır versin üçüncü çocuğun mu gözükmedi uygulamada