poyrazmom2604 Yanlışlıkla kampanya falan oluşturdum ama geride iptal edemiyorum nasıl iptal edeceğim kuponu kullanarak alanlar olunca çok az ücret geçiyor elime
1anne1cocukk poyrazmom2604 kampanyalarım kupon oluşturun altında kwyıldırklarım var oraya girin çık butonu çıkacak
Kuzularinanasi poyrazmom2604 kampanya durumundan nasil cikilir bilmiyorum ama en guzeli urunu sil tamamen sonra yine yuklersin
poyrazmom2604 1anne1cocukk çıktım ama kampanya oluşturduğum için çıkılmıyormuş şubat kadar iptalde edilmiyoe yazıyor tıkladımda
poyrazmom2604 Kuzularinanasi Nikita ürünlerin hepsini silip tekrar koysam bile kampanya iptal edilmiyormuş marta kadar 🙄
catperson poyrazmom2604 ürünlerin fiyatını yükseltin o zamana kadar bu sefer de komisyondan yana kaybınıx daha fazla olabilir belki bilemiyorum benim matematik ortamı terketti🫢
poyrazmom2604 catperson ay evet komisyon çok kesiyor elde kalan sıfır yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim😂
poyrazmom2604 Nltka ah be hiç giymediğim ürün çok ucuz fiyata gitti aşırı üzüldüm ama iş işten geçti🥹