goldengate Niyesordunbucevabi biz kizimla levrek yedik aksam nohut ve bakliyatli bir corbam var ondan yaparim ilik suyuna
Lolik goldengate Kocaaaam canım kocamm her gün makarna koysam gık demez ama bana sebze lazım veledime et lazım😂 Arada sek geçiyorum işte 😄
0623Ebrar2021 Niyesordunbucevabi Kuru fasulyw Pilav Tursu Salata Ayran yada gazlı içecek Portakallı cevizli damla cikolatali kek
Pamukhanim_ Niyesordunbucevabi Afiyet olsun canım 🌸 tavuklu patatesli bezelye yemeği Bulgur pilavı Cacık
3kedili2bebekli Niyesordunbucevabi afiyetler olsun hamsi tava salata bugün ama yarında sanırım sizin menüyü yapcam 😂
minniks 3kedili2bebekli cevap veremeden kilitlemisler postu 😃 ah ah bilirim hamileyken bide cocukla is yapmak cok zor senin bide 2 taneymis daha zordur Allah yardımcın olsun sukur ben dogurdum 2 ay once darısı basına insallah sag salim 😃
minniks Niyesordunbucevabi dünden mercimek corbasıyla mantarlı et sote var yanına bolonez soslu makarna yaptım
ikiyavruluanne Şehriye çorbası Karışık kızartma yanına birazda tavuk kizarttim Birde açma poğaça mayaladim .. Çok şükür bugünde ocağımız kaynadı 🥰🙏