Arkadaşlar merhaba, bu postu bebek kiyaslaması yapmak için değil sadece bilgi almak için açdığımı öncelikle söylemek isterim, bebeğim 8 ay 22 günlük yani 9 aylik olmasina çok az kaldi, aktif şekilde babildamiyor, yani sadece ağlarken me me tarzi bişeyler soyluyor ama gun içinde 1 ya da 2 kez, göz teması kısıtlı bunun için doktora goturdum kenfi doktoru ve nöroljiye ,hepsi goz temasi oldugunu soyledi ama ben kisitli olduğunu görüyorum diğer bebeklerden farkli ama kimse bana inanmiyor,fiziksel olarak hic bir sorunu yok, emekliyor tutunp kalkiyor, insanlara genel olarak ilgisiz, yani mesela ben goruyorum bu ayda çoçuklar da artik iletisim basliyor biz de bu durum yok maalsf, ysni mesela bulasiklari yikarim heo lavaboya bakar bana bakmaz, eılerime kiayftlerime bakar, bunlari da doktorlara soyledim ama hepsi göz temasi var deyip gönderdi, dişaridykn parktdyken goruyorum işte bebkıer insanlarin farkinda ama benim bebeğim sanki insanlarin farkinda değil,şu siralarar yalnizca kucak istiyor aktif şekilde oynayamiyoruz bu durum canımı sıkıyor, hiç bir şey öğretemiyorum🤦♀️sizin bebeklerinzin iletişimi nasil ve ya nasildi bu aylar?