Defoorsl Şuan 2.5 yaşında bir kızım var , ikinci çocuğu hem istiyorum hemde istemiyorum nasıl olucak ve nasıl karar vericem bilmiyorum 🥹 bunları yaşayan kişilerlede dertleşmek istiyorum
adaatuna Defoorsl ilk kızım 26 aylık ikinci kızım 3 haftalık eşim evden çalışıyor full destek bakıyoruz kayınvalidem evde ona rağmen deliriyorum😂😂 desteğiniz varsa düşünebilir ama yoksa bence çocuk kreşe başlamadan yapmayın
helen414_ Defoorsl kolay hiç bir yoktur ama ikinciyi düşünüyorsanız yaşınız beklemeye müsaitse ilk çocuğunuz en azından dört yaşında olsun. Yoksa zamanınız vakit kaybetmeyin. İlk sene çok zorlanırsınız sonrası kolay
TalentedMom Defoorsl zorluğu olduğu kesin benim 5 aylık kızım 6 yaşına girecek oğlum var oğlum o kadar kıskanıyor ki anlatamam hiç böyle beklemiyordum sürekli zarar veriyor seviyor da sorumluluk artıyor tabi Düşünceniz varsa çok beklemeyin derim
birminnakannesi06 Defoorsl benim kızımda 2,5 yaşında Rabbim uzun ömür Sağlık versin kızıma 🤲 2.çocuğu düşünmüyorum manevi olarak kesinlikle hazır değilim.
Defoorsl adaatuna 0 destek çünkü eşim çalışıyor akşamdan akşama ne kadar destek olunabilirse o kadar😄
etkafa oğlum 3 yaşında iken ikinci doğacak bana göre böylesi daha ideal olduğu için yaptım kişiye göre değişebilir tabi
adaatuna Defoorsl o zaman çocuğunuz okula başlamadan asssslaaa😂😂 ilk çocuk çooook zorluyor eşim yedirip oynatıp duşunu aldıtıp uyutmasına rağmen sürekli yanımda olmak istiyor
helen414_ Defoorsl o zaman bekleyin. Benim kız 3 yaşındayken kardeşi dünyaya geldi. Ama çok zorlandım kızım şuan 4 yaşında geçen seneye göre bu sene olsaydı o kadar zorlanmazdım. Zaten sizi yoran büyük çocuğun davranışı olacak.. bende yaş 35 olduğu için bekleme sürecim yoktu🤣
baby45374_ Defoorsl 7 yıl aradan sonra yaptım canın istiyor merak etme🤣🤣 avantajı oğlum büyük ilki Elim kolum benim konuşarak anlatabiliyorum herşeyi kıskançlık yok abilik yapıyor dezavantajı ara çok olunca zor geldi rahata çok alışmışım uykusuzluk vs yoruyor 🤷
birkupalatte Defoorsl Bence henüz çok erken. Şuan çocuğun size çok ihtiyaci var. İlginizi ona vermelisiniz.
Oglusgul Defoorsl oğlum 3yaşında. Galiba şuan 1aylık hamilym hala test yaptrmadım. 2.çocuğu istiyodum ama şuan içim bi garip nasıl bakcm 2sine dye🤣
ebrusafura 14 aylık kızım var 6 haftalık hamileyim aralarında 2 yaş olucak kısksnçlık durumları olmuyacak diye umut ediyorum ilk kızıma desteksiz büyüttüm şahsen kendime güvenim tam Rabbim saglık versin ikisinede bakarım 😊😊
aybars_mom Defoorsl benimde oğlum 31 aylık sizinle aynı düşüncedeydim çoğunlukla istemiyorum en azından dört yaşına kadar ama 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim 🥹 doktorada gitmedim henüz kabullenemedim galiba