14 ay 5 günlük kızım 9.aydan 11. Aya kadar kendi uyuyordu sonra tekrar kucakta uyumaya başladı sonra sık sık uyanmalar ağlama krizleri düzeldi 1 ay önce tekrar başladı derin uykuya geçemiyor her şeyi deniyorum olmuyor 4 azı birden patlatıyordu o yüzden dedi doktor birini patlattı baya rahatlama var huysuzluk devam ama ilk yatışta uykuya direnmeler ağlayarak uyanmalar geçti şu an için amaaaaaa her gün aynı saatte kalkıyor ½ arası eğer şanslı günümdeysem yarım saat içinde uyuyor ve ⅘ gibi tekrar kalkıyor bu gece mesela 1:06 da kalktı ve 4 e geliyordu derin uykuya geçtiğinde ben yatırıyorum o kalkıp anne baba dite bağırıyor yatırıyorum bir kaç dakika geçiyor hop ayağa kalkıyo yanıma alıyorum aynı şekilde kucağımda daha rahat dalıyor ama yine derin uykuya geçemiyor her şeyi denedim bu arada gece beslenmesini de henüz kesmemiştik bir kere 90 cc kadar yavaş yavaş azaltıyorum şu an 70 içiyo 2 gecedir bu gece 60 vericem falan filan yorgunum kızlar Benm çocuğum hep uyurdu biz böyle şeyler hiç yaşamadık o yüzden çok zorlanıyorum sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum uykusuzluktan bir gün bir yerde bayılcam