berfin_26 Kızlar bebeğim sürekli geceler uyaniyo bugünde saat 2 buçukta uyandı saat 4 oldu uyutamiyorum dün de sabah 6 buçukta uyudu son 1 buçuk haftadan beri böyleyiz sebebi nedir bilen var mı artık uykusuzluktan ölüyorum…
dmlyksl berfin_26 ben diş diye düşündüm ama 15.ayda başladı 17.ayda da devam ediyor ne zaman bitecek çok yıpratıcı bir süreç bazıları 2 yaş sendromuna hazırlık diyolar ama bilmiyorum neden nasıl dayanıyolar bu kadar uykuya biz dayanamazken onu da anlamadım uzarsa ciddi manada psikoloji bozar bazen yarım saat aralıklarla uyandığı bile oluyor
aa_360 berfin_26 2 de uyandı yeni uyuttuö 16 aylık 15 aylıkken sık olurdj gece uyanma tam bittş dedim bugün yeniden oldu sebebini bilmiyorum bende maalesef🫠
karahisari 16 aylık benimki de öyle ne gündğz uyumak istiyor ne akşam erken yatıyor.. bi de erken uyumuş gibi erkenden uyanıyor. bazen zamansız uyanıyor geçen gece 4te uyandı 7de uyudu 9 olmadan tekrar uyandı sonra 🤦🏻♀️
parpal1 Biz de ayni durumdayız 16.5 aylıkken başladık 18. Aya gireceğiz hala geçmedi gece bin defa kalkıyor hemen dalmıyor dişte çıkarmıyor bu kadar uzun atak olur mu?
dmlyksl asmin1824 bence doktor değiştirin kesinlikle böyle bi durum varsa bile sizin içinizi rahatlatmalı ve siz burdan değil doktordan güzel öneriler almalısınız kilo alımı ya da gelişimi için kesinlikle değiştirin