seydanurr54 7 aylık bebeğim uyku uyuyamıyor, uykusunda bogulacak gibi öksürüp uyanıyor balgamı ve hırıltısı var ilaç kullanıyorum doktorun verdiği ama fayda yok başka neler yapabilirim lütfen yardım edin gram uyku uyuyamıyoruz artık sabrım kalmadı
nurcanbb seydanurr54 soganı ikiye böl üstüne bi kaç tane karanfil batır odasına koy işe yaramıştı bizde cok gecmiş olsun
derinmavi57 seydanurr54 ilaç kullanıyorum demişsiniz doktor ne teşhis koydu söylerseniz ona göre tavsiye verelim mesela alerjik öksürük mü dedi yoksa bronşolit mi
elifkesim Yazdıkları iki yöntem de çok etkili gerçekten. Bol bol emzirin balgamın erimesi gerekiyor. Birde duş alırken sırtına gaz çıkarır gibi pat pat yapın buharla birlikte aşağı inmesini sağlıyor
happy_momandbaby Benimki seninkinden büyük ama öksürükten uyuyamıyordu gündüz bile çok fazla öksürüyor grintuss tamamen bitkisel öksürük şurubu u aldım 2 defa vermeme rağmen baya rahatlattı uyudu birde yastık koyup başını yüksek tutman gerekiyor geniz akıntısından uyuyamıyor öksürüyorlar
bebek2anne1 happy_momandbaby 1 yaş bebeğe iyi gelir mi? Öksürük krizine giriyor geceleri asla uyuyamıyor birde 6 yaş var geçmeyen balgamlı öksürüğü var onada iyi gelir mi
seydanurr54 derinmavi57 alerjik dedi ciğerlere inmemiş o yüzden hava vs gerek görmüyorlar ama içerleri çok dolu öksürmekten uyuyamıyor
derinmavi57 seydanurr54 alerjik nezle olmuştu kızım aynı şekilde alerjiye bağlı deli gibi öksürüyordu doktor alerji tozu verdi daha çok boğulur gibi öksürmeye başladı 5 gün sonra doktora götürdüm bir gariplik var bu işte hocam çocuğa toz ilacı verdikten sonra krize giriyor balgam dolu öksürüyor dedim sonuç çocuğum ciğerlerine inmiş bronşit oldu hava verip toparladık size tavsiyem ilaçlara verdiği tepkiye bakın çocuğun bir sorun varsa tekrar doktora götürün benim kızım alerjik onun yattığı oda da yün yorgan battaniye ve peluş oyuncakları topladık evde hergün sil süpür toz al yapıyoruz ve sık sık evi havalandırıyoruz böyle çok iyi geliyor
zeynepsamiemir Size tavsiyem hava ve alerji şurubuna başlaması çünkü 2 ay önce oğlum birden öksürmeye başladı ama dersiniz Zatüre uyumuyo 1 hafta sürdü devlete götürdüm bi şeyi yok boğazı ve çiğerinde dedi sonra yine geçmedi özele götürdüm ertesi sabah ve doktor larenjit dedi iğne yaptı alerji şurubu verdi hava verdi ve ertesi gün öksürük minimuma inmişti 2 günde gitti