queen14 Gündüzleri mışıl mışıl beslemek için bile uyandıramıyorum zar zor besliyorum ama gece 10u geçtimi uyumuyo benimde uykuya dinlenmeye ihtiyacım var tek başıma ilgileniyorum bütün gece uyumuyo dün gece 1de uyandı sabah sabah 11e kadar uyutamadım gün içinde benden ilgi sevgi bekleyen 3 yaşında da oğlum var gündüzde uyuyamıyorum onunla vakit geçirmek için gece de kızım uyutmuyor neden böyle yapıyor anlamıyorum gece oldumu uyumuyo yada durmuyo daha 1 saat öncesine kadar öyle bi uyuyodu ki anlatamam şimdi yatağında kımır kımır heran ağladı ağlayacak modunda kucağıma alıyorum susuyo yatağa koyduğum gibi ağlamaya tekrar başlıyo
3kedili2bebekli queen14 eğer mikirdanmaysa ağlama değilse hemen almayın gözlemleyin bakalım uyku arasında yenidoganlar bunu çok sık yapar ve çok normal ama ağlamaysa 3 seçenek var, karnı aç, gazı var, ortam sicak
Always-be-happy_Always-smile queen14 son aylarda hareketli olduğu saatler geceyse eğer bu anne karnı alışkanlığı oluyor. 4. Aydan sonra uyku düzeni oturur. Bizim de öyleydi. Yenidoğan sürecinde influenza geçirdi yoğun bakım öyküsü çok oldu taburcu olurken doktorlar gece uykusunu sevmiyor çok ısrarcı olmayın zamanla oturur uyku düzeni dedi. 4. Aya kadar zombi gibiydik eşimle , çok şükür 13 aylık uyku düzeni oturdu.
Elvinemine queen14 benimkide 16gunluk akşam 7den 11e kadra asla uyumuyor hemen zaman zarfinda oyalamya çalışıyorum oynatiyorum sallıyorum evi gezdiriyorum tüm gün yatmak zorunda digillerki canimmbenimde kizm var 19aylik onun uyku satine denk geliyo malesef amma artık oda alıştı kardeşin huyuna
sinek Allah kolaylık versin uyku düzeni yok ki onların gece uyusun gündüz kalksın diyelim aslında 1. Den bilirsiniz . Gündüz uykusunu alıp gece uyumuyor açıklaması bu bide sizin kokunuzu arar hep sizi o yüzden ister inşallah düzene girer