ebrari Kızlar 17 haftalık (4ay bir hafta) bebeğim öksürüyor ve hırıltısı var burnunda ne yapmalıyım hemen doktora mı götüreyim evde yapabileceğim bir şey var mı
Mammamiaa_ ebrari sarımsaklı zeytinyağ hazırlayıp yağından ayağının altına sürebilirsiniz. 2 saat beklese iyi olur. Evde dolapta serum fizyolojik varsa buhar verin. Tereyağ eritip içine pekmez koyun içirin. Bal sarımsak limon yapıp yedirin Bal karabiber karıştırıp göğsüne sırtına sürüp üstüne mendil kapatın. Ben bunları yapıyorum
Mariposa ebrari burun temizliğini yapin o cok rahatlatiyor, serum fizyolojik damlasini mutlaka damlatin gunde 4-5 defa ikiser damla. Emiyorsa da bol bol emzirin . Gecmis olsun. Hiriltili oksuruk baslarsa doktora mutlaka goturun hava yazabilir.
ebrari Mammamiaa_ 1 yaştan önce bebeğe bal yedirilmez, sarımsak henüz yeni doğan döneminde olduğu için sürülmez, ek gıdaya başlanmadı, tereyağ ve pekmezde yedirilmez lütfen bilinçli çözümler yazalım
Mammamiaa_ Mammamiaa_ siz benim bu dediklerimi 1 yaştan sonra yapın lütfen ben çocuklarla ilgilenmekten 17 aylık diye okudum. En iyi çözüm soğuk buhar daha küçük çünkü. Doktora görünün her ihtimale karşı.