sseydabal Kızlar 7 ay 7 günlük oğlum var ortalama 9 kilo civarındadır şuan. Oğlum 6. Ayında 2 kere döndü s adece biraz hantal bir bebek yere yatırıyorum dönmüyor 7 aylık bebekler sürünüyor yerde oğlumda hiç tık yok tam olarak dik ve desteksizde oturamıyor yattığı yeree poposunu felan kaldırıyor heyecanlanıncada ayaklarını kaldırıp yan da dönüyor ama tam anlamıyla karın üstüne dönmüyor normal mi cuma gününe randevu aldım doktora sorucam o kadar ki kafaya taktım ne zaman döner tam oturur yada sürünürr🥹🥹
bussbety sseydabal çok normal siz hergün gün içinde egzersiz yaptırın sağ sol sağ sol döndürün ve dikkatini çekecek oyuncaklar koymaya çalışın
sonnenblume sseydabal 7 ay 13 günlüğüz kilomuz da size yakın 🙂 tam olarak birebir aynı davranışları 🥰 oğlum oturuyor çok şükür kısa süreli desteksiz de oturuyor ama asla yüzüstü dönme çabalama gibi bir hali yok 😅 dönse de kolunu kurtarmaya tenezzül etmiyor 😅
05012025 sseydabal kiloyla ilgili oldugunu düşünmüyorum benim bebeğim de tombul bi bebekti ama 4te yüzüstü den sırt üstüne 4.5 ta sağa sola tam 5te tamamen dönmeye başladı 6da emekledi 6.5 7 aylıkken sıraladı ve 8de ablasının kaydırağına cıkığ kaymayı öğrendi 10 aylıkken adımlamaya başladı 10.5ta yürüdü bugün bir yaşına girdi arkamda fıtı fıtı yürüyor 🥹 Tabi bu hareketlenmeye bağlı olarak kilo alımı yavaşladı biraz. Genetik mi bilmiyorum kızım zayıf bi bebekti hala zayıf ama oda hep böyleydi ve bende öyleymişim 🥲
havuclukek_ sseydabal benim oğlumda aynısıydı, kilolu olmamasına rağmen hantal, üşengeç bir bebekti. Canınızı sıkmayın vakti gelince herşeyi yapıyorlar. 13 aylıkken bir anda yürüdü, Şuan 18 aylık peşine koşuyoruz 😂😂
bussbety sseydabal daha çok böyle sesli ışıklı şeylere heyecanlanıyorlar benim oğlanında götü ağır yapmıyordu böyle yapa yapa dikkatini çektik
aslanbebekkkk sseydabal bussbety sonnenblume Ah bu erkekler her yaşta tembeller demekki 😃 tenezzül etmiyora çok güldüm 😃😃
sseydabal 05012025 maşallahh🙏 benim oğlumda daha tık yok bakalım yüretece koyuyorum bakıyo bana sadece 😂