myldrmlina Merhaba geniz eti için veya hastalık dönemlerinde hiç udi hindi yağı kullandınız mı? Bazı doktorlar öneriyor bazıları önermiyor kafam çok karışık beni de aydınlatır mısınız
ozlem34_936_ myldrmlina kızım 3 ya da 4 yasında iken geniz eti vardı küçülmezse ameliyat olacaktı ve udi hindi yağı kullanarak geniz eti küçüldü bence sizde deneyin. Misvakhatun sayfasına bakın ınstagramda
Niyesordunbucevabi myldrmlina Arkadaşım oğluna kullanıyor çok memnun okul döneminde olmasına rağmen hiç hasta olmuyor çocuk maşallah bağışıklığı güçlü bende alıp kullanmayı düşünüyorum
Alpppk Alerjiden kaynaklı olarak ( tam olarak neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz) doktorumuz udi hindi yağını önerdi , hem meyve suyu ile karıştırıp içirebilirsiniz hemde burnuna bir kaç damla damlatın diye söyledi bizim doktorumuz geçmiş olsun size de🌸
myldrmlina Alpppk çok geçmiş olsun. Bir doktorun önerisiyle kullanmak içimi şuan rahatlattı. Faydası oldu mu
myldrmlina ozlem34_936_ çok geçmiş olsun. Bizde aylardır alerji ilacı burun spreyi kullanıyoruz. Ama okul sanırım dengeyi çok zorladı iyileşemiyor. Bir de bu yolu denemek istiyorum, sipariş verdim. Ama yapay zekaya sorulduğunda kesinlikle kullanmayın diyor oda aklımı kurcaladı..
ozlem34_936_ myldrmlina ilaç sektörü bambaşka bir boyut kullandığınız spreyler ilaçlar da o kadar zararlı ki.. Yapay zekada hekim önerisi olmadan kullanmayın der. Ama güvendiğiniz orijinal olduğundan emin olduğunuz yerden alın lütfen
myldrmlina ozlem34_936_ bir doktorun hesabında gördüm bende ravla dan aldım umarım tüm herkese şifa olur
Kim Merhaba benim kizimda krese gidiyor bağışıklığı dusuk evde 1 yasinda bebegimde var surekli ikiside hasta kac yaz itibariyle kullaniliyor faydalari neler bahsedebilir misiniz
myldrmlina Kim Doktoranneninblogu var İnstagramda orada Serap hoca sık sık değiniyor inceleyin isterseniz
Lolik aylizerva 1.5-2 yaşından beri kullanıyorum. Hastayken günlük 1 çk içiriyorum , yağı elimde ısıtıp sırtına ve göğsüne masaj yapıyorum.