mommmyyy_ selam herkese bugün bebeğimi 4 ay kontrolune götürdüm sağlık ocağına kan ilacına başlattılar ben sağlık ocağının verdiğini almadım ocean aldım eczaneden kullanan varmı d vitaminini kullanıyorum ama bunu eczacı verdi kullanabilir diye
kader2424 mommmyyy_ genelde aile hekiminij verdiği çoğu bebek de gaz yapıyor bende senin gibi yaptım ocean en güzel marka deniliyor dokturda onu yazmıştı bize ama kan ilacı kullanmiyorum dokturumuz gerek yok demişti dişleri için erkenden çürüme yapar dedi vitamin kullansan yeter demişti ama bende kararszm dişleri henüz yok ama öyle demişti erkenden kötü ediyor diye
ozdenizzz kader2424 öyle olur mu benim bildiğim ve 3 ayrı doktordan edindiğim bilgi de onlar şuan demiri hiç bir yerden alamıyorlar d vitamini ve demir ilacının çok önemli olduğunu söylediler çünkü o iki değerin eksikliği çok önemliymiş bir araştırın isterseniz yada farklı bir doktordan daha bilgi alın. Tabi yine en doğrusunu siz bilirsiniz de.
mehtaptiryaki kader2424 bence doktorunuzu degistirin demır ilaci beyin gelişimi icin de önemli rol oynuyor önemli bi ilac ben 4 ay gittigim doktor 9. Ay bakariz diyinde degistirdim simdiki doktor bize önemli oldugunu söyledi her doktor farklı seyler söylüyor ama arastirma yaptigimda 4.ayla baslayin deniliyor ki benım bebegim de kabizlik problemı var kullanmaya basladim 5.ayda
kader2424 ozdenizzz ya bulunduğum şehirde gerçekten ne hastane beğendim ne doktur hepsi nerdeyse kan için böyle dediler şuan saten çok araştırma yapıyorum oğlum bu arada 7 aylık şuan alsam kullansam olur mu peki çünkü dokturlar dediğm gibi hiç beğenmedim
ozdenizzz kader2424 biz prematüreyiz ikizlerim 2 aylıktan başladık normal de 4. Ay başlanır biz 2. Ay başladık. Çok önemli olduğunu biliyorum gelişim için sağlık ocağının yazdıkları dişte çürüme yapıyor ama eczacı arkadaşlarımda kendi bebeklerine ocean verdi biz hep onunla devam ettik hiç bir yan etkide yapmadı. Şimdi ben başla başlamayın diyemem ama ben hiç aksatmadım.
kader2424 mehtaptiryaki şuan başlasam olur mu peki çok doktur değiştim artık gerçekten piskolojm bozuldu 7 aylık bebeğim
mommmyyy_ ozdenizzz bende ocean aldım kırmız kutu üzerinde fil resmi var onumu kullanıysunuz 4 aylık bebeğime aldım ama yanında 4 yaş üstü uygundur yazınca kortum kullanmaya bi
ozdenizzz mommmyyy_ aynen benim de öyle özellikle fil olanı dediler normalde sağlık ocağının verdiklerin de de öyle yazıyor. Kilo başına 1 damla veriyorum
mehtaptiryaki kader2424 benim kan ilacimin adi sidefer gunde sabah 5 damla d3 vitamini ocean onuda ögleyin veriyorum
mehtaptiryaki mehtaptiryaki hereeyden önce bende kan yapan seyleri tükeniyorum emziriyosan tavsiye ederim bebeklerimiz icinde yararli💐