naime2855 Herkese merhaba,oğlum 8 aylık. 3 aydır falan ayakta sallayarak uyutuyorum şuan çok zor gelmiyor ama kilo aldıkça ve yaşı büyüdükçe zor olacak biliyorum. Nasıl bırakabilirim bunu? Tecrübesi olanlardan fikir bekliyorum.
morinah naime2855 bende ayakta sallayarak uyutuyorum çünkü ayakta sallamayı çok seviyorum ama kilo alırsa nasıl bırakıcam diyede korkuyorum beşiğimizin sallama aparatını açtık şu aralar hafif ayakta sallıyorum yatakta uyanıyor yatakta tekrar sallıyorum sadece yatağa yatırıp denediğimde de uyudu muhtemelen o şekilde uyur birkaç kere ayakta sallanıp uyandırın yatakta dalsın
naime2855 oylesinebiri__ birkaç kere denedim ama uyumadı. Çok uykulu olduğu bir zaman diliminde işe yarar mı acaba?
naime2855 morinah aslında ben yatakta sallayarakta uyutmak istemiyorum pek sağlıklı olmadığını okudum. Böyle hafif pışpıştan sonra yatağına koyup uykuya dalsa😅
naime2855 oylesinebiri__ maalesef pek iyi değil. Gece uykusuna 12de geçiyor bazen daha geç. Ama 12de uyumadan önce 10da uyanıyor hiç düzen yok yani
oylesinebiri__ naime2855 uyku saatlerini düzenlemekle başlayın sonra sallamayı kademeli olarak azaltın