cananbulbul öksürükle beraber başka hangi belirtiler olursa acil durum olur? sabah baktığımda ateşi yoktu ama hırıltısı var burnunu temizlemeye çalışmama rağmen geçmedi nefes alışı da normal gibi
birerkekbirkizannesii cananbulbul oksuruk başladıysa doktora götür henüz çok küçük ve öksürükle başlayan rsv salgını var doktor öksürük başladı deyınce test yapar ona göre tedavı baslar başlı başına öksürük ıhmal edılmemesı gereken durumdur 6 ay altı bebeklerde hatta rsv virüsünde 2 yaş altı denıyor ama genelde 6 ay altı onemlıdr
AtesPerisi cananbulbul Hırıltı varsa sakın ama sakın ihmal etme bak 6 aylık kızmın başına geldi 1 haftadır hava antibiyotik kullanıyoruz ciğerleri iltipahlamış zatürre olmuş yarın randevu aldım bidaha geçmezse yatış yapçak nolur git doktora daha minicik bedeni kaldıramaz
elifdemirell_ cananbulbul Merhaba biz 2 buçuk aylığız ciddi derecede öksürük ve balgamımız var bugün doktorumuz cortair ve Ronkotol başladı ben bir haftadır sürekli zaten burun temizliği yapıyordum mutlaka ihmal etme burun temizliğini ve olabildiğince 0.9 izotonik vermeye çalış bol bol geçmiş olsun