minikkus434 4 5 aydır korunmuyoruz düzenli adet görüyorum ama hamilele kalamıyorum neden olabilir sizce böyle birşey yaşayan varmı (not doktora gitmek için erken olduğunu düşünüyorum)
Elfgrn minikkus434 erken olabilir ama yine eşin ayrı Sen ayrı gidip bir tahlil yaptırabilirsiniz En azından bir sorun olmadığına emin olursunuz. Ya da ovulasyon testi kullanarak ilerleyebilirsiniz.
etkafa minikkus434 ilk çocuğum ilk aydan olmasına rağmen ikinci bir yıl olmadı 🥹şuan hamileyim doğum yaptığımda oğlum 4 yaşında olacak. gün aşırı ilişki ile hamile kaldım en son başka da bişey yapmadım
minikkus434 111223 ilk başlarda istemiyordum ama şuan kızımın 3 yaş olmasına az kaldı rahata ermeden birtane kızıma kardeş olsun dedim oda olmuyor rabbim den hayırlısını diliyorum
111223 minikkus434 amin canım bende dr için erken olduğunu düşünüyorum kendimce ama benide kuzenim korkuttu 3 4 yaş arası olsun istiyorum dedim o da sen boş konuşuyorsun biz 3 5 senedir deniyoruz Allah ne zaman verirse dedi dr a gitmişler Bi sorun yok onlarda da 🤲🤭şuan oğlum 25 aylık 3 4 aydır deniyoruz 😀
minikkus434 etkafa bizimki de ilk aydan oldu ilki ikinciyi gün aşırı yapamayız qmq deneriz gene sağlıkla kucağınıza alın inşallah
minikkus434 111223 ilkde nasıl gelişti herşey hiç farkında değilim sanki hiç hamile kalıp doğurmamış gibiyim 🤭
minikkus434 etkafa amin inşallah cnm hamilelerin duası kabul olur derler sen bana bir iki dua et üfle bacım😃