mormee Kızlar devletin 2. Çocuğa verdiği parayı alan oldu mu? E devletten başvuru yaptım ama ne zaman sonuçlanır nasıl bilginiz oluyor?
mormee defnevedoruk Başvuru yaptıktan sonra bir şey yaptın mı canım yattığı zaman bilgisini nasıl öğrendin?
mormee defnevedoruk ben kasımda başvuru yaptım hala msj gelmedi. İlköğretim ailem Apple storeden mi indirdiniz?
mormee defnevedoruk indirdim çok teşekkür ederim e devletten başvuru yapmıştım zaten ilköğretim ailemden bilgi mi gelir?
mormee defnevedoruk size çok şey sordum kusura bakmayın ben niye bulamıyorum 😕 ödeme günü nerede yazıyor ilköğretim ailemde ben bulamadım
defnevedoruk mormee olsun ne olcak sorun tabi ki🥰 en altta çocuklarım kısmı var oraya tıklayın çocuklarını ekleyin önce sonra 2. Çocuğunuzun istime tıklayın ödeme listesine basın
defnevedoruk mormee normalde bankadandı ama kart çıktı artık, ilk sefer bankaya gidersiniz kart verirler ondan sonra atmden çekersiniz😍
defnevedoruk happygirl8_ yok 2025ten sonra doğan ilk çocuğa 5000 tek seferlik veriliyor, 2. Çocuğa 1500 3. Çocuğa 5000