CuteBadesMama Gokturkmom premium carede kızıma 4 numaraya kadar kullandım 9-14 kg arasıydı. 5 numara 11 kg’dan başlıyor tosbik bir bebekse bir paket 5 numara alın bant izi bırakmaz taşma yapmazsa onu kullanabilirsiniz. Üstte kalsın.
Gokturkmom alpaslanmom_ çok teşekkürler imdadıma yetiştin ,bez kaynaklı açık pişik oldu oğlum 1 gün içerisinde 🥲denedim şimdi bezi tam oldu bedeni♥️Bide nereden alıyorsun bezi acaba indirim zamanları oluyor mu bilgilendirirsen sevinirim 🫶
Gokturkmom atarepla [silindi] Çok teşekkür ederim 🎀Bezin indirim zamanları oluyor mu internetten mi alıyorsunuz?
alpaslanmom_ Gokturkmom rica ederim 7 ocakta şokta bir alana bir bedava kampanyası var mesela takip edin . Migrostan ve civilden alıyorum migrostada her ay bir alana bir bedava kampanyası muhakkak oluyor 🙏🏽
maygirl Gokturkmom burda aslında kilodan ziyade bebeğin vucit yapisını goz önunde bulundurmak gerekli.10.600 iken ben kızıma 7 numara kullaniyordum.oyle basenli iri bi bebekte değildi.7 ideal. 6 bizde taşma yapmıştı.