iclallll Oğlum 4 ay 4 gunluk 3 ay 15 gunlukten berı atakta sanırım normalde gece uykusuna ılk gecınce 5-6 saat uyurdu sımdı ılk uykusu bıle 2-2,5 saat oldu gece de çok sık uyanıyor bu atak mı alışkanlık yapar mı bu uyanmalar çok korkuyorum
tyugsug iclallll aynı bizde böyle olduk 5 aylık olduk düzelmeye başladı siz önceki uyku düzenini bozmamaya çalışın
Acu_ iclallll uyku düzenini bozmaz yeni bir alışkanlık kazandırmazsanız düzelir. Mesela benm oğlum her uyandığında uykusu açılmasın diye meme verdim ben meme alışkanlık yaptı saatte bir uyanmalar başladı. Alışkanlığa uyanıyor çocuklar zaten
iclallll Acu_ memesiz uyumuyo kı uyusada cok zor ınsan gece gece ugrasamıyo valla bende meme verıyorum uyandıkca
aydint Her ay yeni şeyler çıkıyor alışkanlık için daha erken bi zaman ama 15 aylık memeyide kestim falat hâlâ kesintisiz uyumuyo yani daha şimdiden ileriyi düşünmeyin bebek nasılsın mutlu nasıl huzurluysa ona göre davranın bunlar elimizde olan şeyler değil uyanma sayısını değiştiremezsiniz heleki o aylarda hem size hem memeye ihtiyacı var